Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sedinta de Guvern. Viorica Dancila, dupa declaratiile lui Iohannis privind remanierea: Domnul presedinte face tot posibilul sa blocheze activitatea Guvernului

Antena3 Antena3,
Sedinta de Guvern. Viorica Dancila, dupa declaratiile lui Iohannis privind remanierea: Domnul presedinte face tot posibilul sa blocheze activitatea Guvernului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, vineri, in deschiderea sedintei de Guvern despre rectificarea bugetara, despre care spune ca este una pozitiva. Dancila le-a transmis un mesaj si noilor ministri care au ve. continuă pe Antena3

DANCILA, DUPA DECLARATIILE LUI IOHANNIS PRIVIND REMANIEREA: Fac apel la Presedinte sa isi schimbe atitudinea

Premierul Viorica Dancila a facut astazi apel la presedintele Klaus Iohannis sa isi schimbe atitudinea, pentru a nu provoca incertitudine, dupa ce seful statului a amanat decizia privind numirile la ministerele Transporturilor si Drzvoltarii.

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

Viorica Dancila, miscare-bomba in razboiul cu Iohannis. Le-a cerut ministrilor Sova si Stanescu sa demisioneze

Premierul Viorica Dancila le-a cerut marti seara demisia ministrilor Paul Stanescu Dezvoltare) si Lucian Sova Transporturi). Comitetul Executiv National al PSD a decis remanierea celor doi, insa.

Sedinta de URGENTA in PSD! Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Olguta Vasilescu pregatesc, la sediul partidului, strategia de atac, dupa LOVITURA primita de la Klaus Iohannis

Liderii PSD s-au intalnit, marti, intr-o sedinta de urgenta, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, dar si pentru Ministrul Transporturilor si a decis ca ministrul.

Viorica Dancila: Iohannis face tot posibilul sa blocheze activitatea Guvernului. Fac un apel public catre domnul presedinte sa isi schimbe atitudinea (VIDEO)

Viorica Dancila a transmis un mesaj public presedintelui Klaus Iohannis in timpul sedintei de guvern de vineri. in contextul in care seful statului nu a acceptat noile numiri pentru Ministerul Dezvoltarii si.

Criza in PSD. Viorica Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova nu vor sa demisioneze!

Viorica Dancila a declarat, dupa sedinta CEX a PSD, ca Lucian Sova, ministrul Transporturilor, si Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, refuza sa demisioneze din functiile pe care le detin. Am trimis.

Criza in PSD. Viorica Dancila confirma: Paul Stanescu si Lucian Sova nu vor sa demisioneze!. Replica lui Stanescu

Viorica Dancila a declarat, dupa sedinta CEX a PSD, ca Lucian Sova, ministrul Transporturilor, si Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, refuza sa demisioneze din functiile pe care le detin. Am trimis.

Viorica Dancila, la sedinta comuna de guverne: Aceasta intalnire este deosebit de importanta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat ca sedinta comuna a guvernelor Romaniei si R. Moldova reprezinta o intalnire deosebit de importanta, mai ales ca se desfasoara in an centenar, an in care Romania sarbatoreste o suta de ani de la Marea Unire. Si in acest an trebuie impulsionate relatiile bilaterale economice si comerciale dintre cele doua tari, transmite IPN.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )