Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce spune Tudorel Toader despre remanierea sa

Adevărul Adevărul,
Ce spune Tudorel Toader despre remanierea sa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca nu stie daca va fi remaniat sau nu, insa a subliniat ca nu este batut in cuie pe aceasta functie. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, despre contestarea raportului MCV: Cu mine personal nu a vorbit nimeni(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca niciun reprezentant al coalitiei nu a vorbit cu el despre o eventuala contestare la Curtea Europeana de Justitie a raportului MCV. Cu mine.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa raportul MCV

Tudorel Toader a facut declaratii inainte de a lua parte la un seminar. Ministrul Justitiei a spus ca aici se va vorbi despre modul in care pot fi imbunatatite conditiile din penitenciare. 52 de.

in pragul remanierii, Tudorel Toader vorbeste despre relatia cu Liviu Dragnea: O relatie functionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit marti despre relatia pe care o are cu premierul Viorica Dancila si cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Oficialul guvernamental sustine ca are o relatie buna, o rela.

Tudorel Toader continua sa se joace pe Facebook: Cum a ales ministrul Justitiei sa prezinte lansarea unui program (FOTO)

Ministrul Justitiei continua sa descopere optiunile pe care i le ofera Facebook pentru a se juca pe reteaua sociala. Dupa ce posta mesaje pe care le stergea imediat dupa o ora, acum Tudorel Toader a.

Tudorel Toader: imi fac treaba pana in ultima clipa la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat vineri ca isi va face treaba pana in ultima clipa la conducerea ministerului. Nu eu particip la decizia privind cine, cand si de ce va fi remaniat .

Tudorel Toader, intalnire cu noul comisar al drepturilor omului din cadrul Consiliului Europei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit joi cu noul comisar al drepturilor omului din cadrul Consiliului Europei, Dunja Mijatovic, subiectele abordate de cei doi oficiali vizand aspecte privitoare la.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Tudorel Toader, reactie la raportul MCV: Tind sa cred ca este unul cu iz politic, cu standarde duble

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o prima reactie miercuri la raportul MCV publicat ieri de Comisia Europeana. Acesta a lasat sa se inteleaga ca nu va da curs cerintelor Comisiei Europene, declarand ca Romania este racordata la valorile europene insa trebuie sa aiba demnitatea de a legifera in raport cu intersele romanilor.

Lovitura pentru Tudorel Toader: Ludovic Orban anunta ca PNL va ataca la Curtea Constitutionala OUG 92(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala legea de aprobare a OUG 92, care prevede ca ministrul justitiei este singurul care poate sesiza Inspectia Judiciara,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )