Libnet.ro
UNICEF

00:06

VIDEO Dragnea scapa de oponentii din partid. Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, exclusi din PSD, cu votul a 53 de sociali-democrati din CEx / Urmeaza remanierea lui Paul Stanescu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dragnea scapa de oponentii din partid. Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, exclusi din PSD, cu votul a 53 de sociali-democrati din CEx / Urmeaza remanierea lui Paul Stanescu

Comitetul Executiv al PSD a decis luni excluderea din partid a secretarului general Marian Neacsu si a vicepresedintelui Adrian Tutuianu. Decizia de azi nu face altceva decat sa arate ca in PSD e sanctionat delictul de opinie, a spus Tutuianu, care a anuntat ca va contesta decizia. Urmeaza pe lista de remaniere un alt oponent al lui Liviu Dragnea, Paul Stanescu. Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca la urmatoarea sedinta CEX, programata spre sfarsitul saptamanii Paul Stanescu va fi schimbat din Guvern iar portofoliul de la Dezvoltare va fi preluat de Lia Olguta Vasilescu. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

Liviu Dragnea taie si spanzura in PSD. Doi dintre contestatarii sai, Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, au fost exclusi, luni, din partid. La conferinta de dupa Comitetul Executiv National, jurnalistii.

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f.

Paul Stanescu: Excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu este cea mai mare greseala pe care a facut-o partidul(VIDEO)

Vicepremierul Paul Tanescu considera ca liderii PSD au facut o mare greseala prin faptul ca au decis, luni, in sedinta CEx, excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a.

Doi lideri PSD au fost exclusi din partid!

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost votata excluderea sa din PSD

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general al PSD, Marian Neacsu. Adrian Tutuianu a declarat dupa votul din.

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost exclus din PSD: Orice usa inchisa inseamna o alta usa deschisa

Adrian Tutuianu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost exclus din PSD. Vreau sa va spun ca nu consider niciun moment ca e fostul partid. Voi uza de mijloacele de contestare, respectiv la Comisi.

Adrian Tutuianu si Marian Neacsu au fost exclusi din PSD

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si secretarul general al PSD, Marian Neacsu, au fost exclusi luni din partid. Decizia a fost luata in sedinta CEx, cu 53 de voturi pentru si 9 voturi impotriva, scrie G4Media .

Surse: Marian Oprisan a cerut in CEx excluderea din PSD a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

MarianOprisan, presedintele PSD Vrancea, a cerut, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. inainte de a intra in sedinta,.

Adrian Tutuianu: Eu si Marian Neacsu am fost sacrificati asa, ritualic. Noi nu avem o problema cu PSD, ci cu modul in care partidul este condus astazi (VIDEO)

Adrian Tutuianu, exclus din PSD alaturi de Marian Neacsu, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu are o problema cu PSD, ci cu modul in care este.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )