Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Nu am decis remanierea pentru ca asa vrea Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Nu am decis remanierea pentru ca asa vrea Iohannis

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat, luni, ca a luat decizia de remaniere a ministrilor de Interne si Externe nu pentru ca asa vrea presedintele Iohannis, ci pentru ca asa crede ca Guvernul va avea mai multa credibilitate, mai multa incredere, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

,Premierul Viorica Dancila a facut declaratii dupa ce Carmen Dan si-a prezentat demisia din fruntea Ministerului de Interne. intrebata daca Viorica Dancila a cedat presiunilor lui Klaus Iohannis,.

Viorica Dancila se pregateste de confruntarea cu liderii PSD. Surse din partid spun ca zece ministri vor fi remaniati

Viorica Dancila se pregateste pentru prima confruntare cu liderii de organizatii din toata tara, dupa ce sambata a pus piciorul in prag si a transmis un avertisment foarte dur. Cine nu se implica.

VIORICA DANCILA: Am facut evaluarea pe opt ministere

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, la Calarasi, ca s-a facut evaluarea a opt ministri, iar luni, la Comitetul Executiv National al PSD, se va decide remanierea guvernamentala.

Viorica Dancila: Am facut evaluarea pe opt ministere; luni la CEx vom vorbi de remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Calarasi, ca s-a facut evaluarea a opt ministri, iar luni, la Comitetul Executiv National al PSD, se va decide remanierea guvernamentala.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Nu am schimbat ministrii pentru ca a vrut Klaus Iohannis

Viorica Dancila a sustinut o conferinta de presa in urma sedintei CEx al PSD. Premierul a declarat ca PSD isi doreste un candidat propriu la alegerile prezidentiale, iar congresul pentru validarea.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Nu am schimbat ministrii ca a vrut Klaus Iohannis

Viorica Dancila a sustinut o conferinta de presa in urma sedintei CEx al PSD. Premierul a declarat ca PSD isi doreste un candidat propriu la alegerile prezidentiale, iar congresul pentru validarea.

Viorica Dancila iese la atac dupa acuzatiile lui Carmen Dan:PSD nu cedeaza presiunilor lui Iohannis. Carmen Dan e dezinformata

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu e adevarat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisa in urma presiunilor venite de la presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila: Guvernul nu vrea sa adopte masuri economice prin decizii bruste. Vor fi consultati toti cei implicati

Premierul Viorica Dancila a afirmat, marti, ca Guvernul va lua masuri economice abia dupa o serie de discutii cu partenerii sociali si cu factorii implicati, si nu prin decizii bruste, potrivit.

Carmen Dan, replica acida pentru Viorica Dancila: Atat de dezinformata am fost. ii urez succes senatorului Moga in mandat

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )