Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila: Am facut evaluarea pe opt ministere; luni la CEx vom vorbi de remaniere

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Am facut evaluarea pe opt ministere; luni la CEx vom vorbi de remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Calarasi, ca s-a facut evaluarea a opt ministri, iar luni, la Comitetul Executiv National al PSD, se va decide remanierea guvernamentala. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, anunt surprinzator. Opt ministri luati in colimator. Se anunta o noua remaniere

Viorica Dancila a analizat pana acum activitatea a opt ministri din Guvernul pe care il conduce. Presedintele PSD spune ca evaluarea continua la toate ministerele si ca luni va propune in CEx-ul.

Dancila: Am facut evaluarea pe opt ministere

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Calarasi, ca s-a facut evaluarea a opt ministri, ia.

VIORICA DANCILA: in CExN-ul de luni vom discuta si despre remaniere

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc luni, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care si remanierea guvernamentala.

Viorica Dancila a facut anuntul: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codrusei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a spus ca nu este oportuna o sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Dancila a spus ca orice om trebuie sa isi lamureasca semnele de intrebare care.

Viorica Dancila a facut anuntul: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codrutei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a spus ca nu este oportuna o sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Dancila a spus ca orice om trebuie sa isi lamureasca semnele de intrebare care.

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

VIORICA DANCILA: Candidatul care se va pozitiona bine in sondaje merge la prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, astazi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila, in vizita pe malul Borcei, despre pasajul de la Drajna: Voi cere o situatie de la Ministerul Transporturilor si voi incerca sa urgentam proiectul

Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Mihai Fifor continua si in acest weekend turneul prin tara. Unul din ei ar putea sa fie desemnat si candidat la alegerile prezidentiale. Prima oprire a liderilor PSD a fost sambata, 13 iulie, la Calarasi, unde Viorica Dancila a fost primita cu flori de membrele organizatiei de femei.

VIORICA DANCILA: Romania, o voce puternica si un partener serios

Premierul Viorica Dancila apreciaza ca, prin detinerea presedintiei Consiliului UE, Romania a reconfirmat ca este o voce puternica si un partener serios, care lasa o baza solida pentru urmatorul capitol al constructiei europene.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )