Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse. Cele trei nume de premier cu care va merge PSD la Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Surse. Cele trei nume de premier cu care va merge PSD la Cotroceni

Motiunea de cenzura are sanse mari sa treaca, sustin surse politice pentru Adevarul. De altfel, Marcel Ciolacu a pregatit deja trei propuneri de premier cu care va merge la Cotroceni: Vasile Dincu ministru in Guvernul Nastase si vicepremier in Guvernul Ciolos), Remus Pricopie rectorul SNSPA si fost ministru al Educatiei in Guvernul Ponta) si Cristian Socol profesor la ASE si unul dintre artizanii programului de guvernare al PSD din 2016). continuă pe Adevărul

Cele trei nume de premier cu care va merge PSD la Cotroceni - surse

Motiunea de cenzura e la un pas de a trece. Social-democratii au un plan bine structurat pentru perioada imediat urmatoare. Astfel PSD vine cu trei propuneri de premier.

Cu cine merge PSD la consultarile cu Klaus Iohannis de la Cotroceni

Primarul general Gabriela Firea, Paul Stanescu - secretar general interimar al PSD, Claudia Manda si Titus Corlatean sunt cei delegati de PSD pentru a merge la consultarile de la Cotroceni, joi, cu presedintele Klaus Iohannis, in vederea desemnarii unui nou premier sustinut de o noua majoritate parlamentara.

Traian Basescu: in momentul de fata toate cele trei puteri ale statului sunt in stare de nefunctionare Socialistii au primit o nesperata gura de oxigen

Suntem intr-o tara in care guvernul este cazut, justitia este in greva nedeclarata, iar parlamentul are majoritati cu geometrie variabila, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, miercuri.

Ce se vede la bordul unei masini Tesla care merge pe autopilot (VIDEO)

Tesla a lansat un video in care arata cum functioneaza autopilotul dezvoltat de companie, care potrivit fondatorului companiei, Elon Musk, ar urma sa fie dat spre comercializare chiar anul acesta. Computerul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )