Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ciolos a cerut in Parlamentul European desemnarea cat mai rapida a procurorului UE, fara a mentiona numele lui Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Ciolos a cerut in Parlamentul European desemnarea cat mai rapida a procurorului UE, fara a mentiona numele lui Kovesi

La o zi dupa promisiunea de pe Facebook ca eurodeputatii USR-PLUS vor sustine candidatura Laurei Codruta Kovesi la sefia parchetului european, Dacian Ciolos, in calitate de lider al grupului Renew a sustinut un scurt discurs in Parlamentul European cerand finalizarea procesului, fara a mentiona insa si numele candidatei din Romania. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, HUIDUIT in Parlamentul European: Declaratiile liderului Renew Europe privind NEGOCIERILE DE CULISE, taxate de colegii eurodeputati(VIDEO)

Dacian Ciolos, lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, a fost huiduit miercuri in plenul legislativului european. Totul s-a intamplat in timpul discursului pe care liderul PLUS l-a sustinut dupa.

in ce comisii din Parlamentul European au intrat cei 32 de eurodeputati romani. Fiecare dintre ei este membru in macar una dintre ele, unii chiar in mai multe

Parlamentul European a votat, miercuri, asupra numarului de eurodeputati din cele 20 de comisii si doua subcomisii, iar cele sapte familii politice au anuntat ulterior componenta acestor organisme.

Lovitura pentru Traian Basescu. A prins un post important in Parlamentul European

Fostul presedinte Traian Basescu a prins o functie importanta in Parlamentul European. El va ocupa o pozitiede vicepresedinte in Comisia pentru Afaceri Externe, cea mai importanta Comisie a.

Parlamentul European isi alege miercuri presedintele

Deputatii alesi in Parlamentul European la sfarsitul lunii mai isi desemneaza miercuri presedintele,.

Tusk spune ca nu este cert daca Parlamentul European va aproba nominalizarile la conducerea UE

Presedintele in functie al Consiliului European, Donald Tusk, a declarat marti ca exista un mare semn de intrebare daca Parlamentul European va aproba nominalizarile la conducerea institutiilor europene, informeaza Mediafax citand site-ul de stiri Politico.

LEGISLATIVUL DE LA STRASBOURG INCEPE ACTIVITATEA Negocieri intense in Parlamentul European

Agenda incarcata, in aceasta saptamana, pentru Parlamentul European. Legislativul Uniunii, care isi desfasoara lucrarile la Strasbourg si Bruxelles, va avea prima sedinta plenara, in noua componenta, maine, 2 iulie. in acest mandat, grupurile politice din Parlamentul European sunt: Partidul Popularilor Europeni182 deputati), Alianta Socialistilor si Democratilor154), Renew Europe108), Grupul Verzilor75), Identitate si Democratie73), Grupul Conservatorilor si Reformistilor62), Stanga Unita Europeana41).

Eugen Tomac, numit intr-o functie importanta din Parlamentul European pe domeniul energiei

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a fost numit in functia de vicepresedinte al Comisiei de Energie din Parlamentul European, anuntaStiripesurse. ro. Printre rolurile.

Parlamentul European incepe cu proteste

Parlamentul European s-a redeschis in Strasbourg cu proteste din partea partidului Brexit din Marea .

Imagini incredibile in Parlamentul European: Oficialii pro-Brexit s-au intors cu spatele in timpul intonarii imnului Uniunii Europene (VIDEO)

Imagini de nedorit, marti, in Parlamentul European. Parlamentarii pro-Brexit s-au intors cu spatele in timpul intonarii imnului Uniunii Europene, difuzat in cadrul ceremoniei care a avut loc cu ocazia inceperii le.

Parlamentul European si-a inceput noua legislatura

Parlamentul European si-a inceput, astazi, noua legislatura, printr-o sesiune inaugurala marcata de o manifestatie a mii de catalani si demonstratia de ostilitate a eurodeputatilor britanici in hemiciclul de la Strasbourg, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )