Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dacian Ciolos (PLUS): Viorica Dancila, neobosita excursionista peste Ocean, se joaca periculos cu credibilitatea Romaniei

B1 B1,
Dacian Ciolos (PLUS): Viorica Dancila, neobosita excursionista peste Ocean, se joaca periculos cu credibilitatea Romaniei

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, sustine ca premierul Viorica Dancila se joaca periculos cu credibilitatea Romaniei. intr-o postare pe Facebook de miercuri dimineata, liderul grupului politic Renew. continuă pe B1

Dacian Ciolos (PLUS): PSD duce oamenii cu forta la manifestatiile de campanie ale Vioricai Dancila. Daea transforma un eveniment al fermierilor intr-o intalnire electorala cu primul fermier al tarii

PSD nu se dezminte si continua sa ii trateze pe angajatii statului ca pe o masa de manevra proprie, ducandu-i la manifestatiile de campanie ale candidatului Viorica Dancila, impotriva vointei multora dintre.

Cum vrea sa guverneze Dacian Ciolos: desfiintarea Sectiei Speciale, mai putini parlamentari si abrogarea OUG 114

Partidul lui Dacian Ciolos, PLUS, a pregatit un program politic, realizat de un grup de lucru intern, care cuprinde masurile care trebuie luate in cazul in care partidul ajunge la guvernare. Conform documentului, PLUS vrea desfiintarea Sectiei.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Fac catre dumneavoastra un apel la responsabilitate si umanitate

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, marti seara, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis. in mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Viorica Dancila ii solicita presedintelui sa numeasca.

Emotii pentru Viorica Dancila. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura

Zi plina de emotii pentru Viorica Dancila, caci PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura, care ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura Surse din Partidul National Liberal PNL), citate de digi24. ro, au declarat ca a fost strans numarul de semnaturi pe care .

Viorica Dancila a discutat cu primarul Jersey City despre deschiderea unei linii aeriene directe cu Bucurestiul

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu primarul orasului Jersey City, Steven Fulop, cu ocazia vizitei in SUA. Viorica Dancila i-a oferit primarului Fulop drapelul Romaniei si i-a vorbit despre oportunitatile economice din domenii precum energie, infrastructura, economia digitala, agroturism si sanatate, potrivit biroului de presa al Guvernului.

Digi24: Viorica Dancila si-a aranjat un interviu la New York Times. Cotidianul american a scris chiar ieri despre haosul politic din Romania

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica, pentru o saptamana, in Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe intalniri cu oficiali americani, dintre care cea mai importanta va fi intrevederea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Conform programului, Viorica Dancila va da vineri un interviu pentru New York Times si pentru Wall Street Journal. Duminica, cotidianul american NY Times a publicat un material in care remarca haosul politic de la Bucuresti si abordeaza subiectul coruptiei si al accederii in Spatiul Schengen.

Viorica Dancila, inca un moment jenant in SUA: Premierul, primit cu stema gresita la o ceremonie oficiala(FOTO, VIDEO)

Esec pe toata linia in vizita premierului Viorica Dancila in SUA. Dupa ce a fost ignorata de oficialii americani de rang inalt si a avut intalniri cu persoane din esaloanele inferioare ale administratiei St.

Surse: Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA

Premierul Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA Mike Pence dupa ce acesta din urma si-a anulat majoritatea intalnirilor de saptamana asta ca urmare a declansarii procedurii de impeachment impotriva presedintelui Donald Trump, sustin surse politice pentru Adevarul.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pregatita de opozitie nu va trece in urma votului din Parlament. intr-o postare pe Facebook, Dancila sustine ca demersul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )