Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Interviu. Dacian Ciolos, mesaj pentru colegii din USR, care vorbesc foarte mult de Presedintie: Noi trebuie sa guvernam Romania Am avut o discutie cu dl. Macron despre Kovesi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Interviu. Dacian Ciolos, mesaj pentru colegii din USR, care vorbesc foarte mult de Presedintie: Noi trebuie sa guvernam Romania Am avut o discutie cu dl. Macron despre Kovesi

Dacian Ciolos, liderul Renew Europe, cel de-al treilea grup de eurodeputati din Parlamentul European, a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a discutat cu presedintele Frantei si ca Emanuel Macron i-a spus ca vrea sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos: Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi

Dacian Ciolos a declarat ca Guvernul francez va informa Consiliul Uniunii Europene ca in viitorul apropiat Laura Codruta Kovesi va fi sustinuta pentru functia de procuror general.

Vesti proaste pentru romanii din strainatate. Europenii le taie din bani

Presa internationala aduce vesti proaste pentru romanii din strainatate. Europenii le taie din bani migrantilor est-europeni. Iata masurile gandite de coalitie. Europenii taie din bani romanilor din strainatate Sky News scrie ca o coalitie de angajatori din Marea Britanie sustine ca tara trebuie sa fie mai amabila cu lucratorii de peste hotare, post-Brexit. Astfel, acestia .

Edu.ro: titularizare 2019. Lista posturilor scoase la concurs, potrivit Ministerului Educatiei, pentru examenul din 17 iulie

Edu. ro a dat detalii despre titularizare pe site-ul oficial. Iata lista posturilor scoase la concurs, conform Ministerului Educatiei. Primul examen vine cu pasi repezi, fiind chiar pe 17 iulie. Edu. ro: titularizare 2019. Lista posturilor scoale la concurs Edu. ro a oferit detalii despre examenul de titularizare din acest an. Prima proba scrisa este miercuri, 17 iulie, .

PNL si-a desemnat presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti

Partidul National Liberal si-a desemnat, astazi, in cadrul Biroului Executiv, presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti.

CUPIDON NU ARE VARSTA: Corina Chiriac, mesaj pentru fostul iubit la implinirea a 80 de ani. INCREDIBIL despre cine este vorba... (FOTO)

Adevarata iubire nu moare niciodata. Asta stie si Corina Chiriac, care i-a transmis un mesaj fostului sau iubit. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste cu ani in urma.

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce acesta a fost numit in conducerea NATO

Viorica Dancila l-a felicitat, miercuri, pe Mircea Geoana pentru numirea in functia de secretar general adjunct al NATO, precizand ca acesta are o vasta experienta politica si diplomatica si este un.

Discoteca Teodorovici, mesaj pentru tineri: Veti fi iNJURATI zi de zi! Reprezentam aceea zona mult HULITA de tara

Eugen Teodorovici i-a avertizat pe tinerii care vor sa se angajeze in administratia publica sa se pregateasca pentru ca vor fi injurati zi de zi. Ministrul Finantelor Publicele-a mai spus.

Dancila le-a multumit lui Teodor Melescanu si Carmen Dan pentru activitatea din ministere: E nevoie sa redam romanilor increderea in institutiile publice

Viorica Dancila le-a multumit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, si ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru activitatea desfasurata. La nivelul Guvernului, vom continua activitatea in acela.

DOCUMENT Metodologia de calcul a cifrei de afaceri pentru facilitatile din constructii

Dupa ce s-au facut modificari la Ordonanta 1142018 pe zona facilitatilor acordate companiilor din sectorul constructiilor, vezi aici, presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, Ion Ghizdeanu, a venit acum cu un proiect de ordin care arata conditiile de aplicare. Este vorba, de fapt, de metodologia privind mecanismul de calcul al cifrei de afaceri. Reamintim ca facilitatile din construtii se refera la introducerea unui salariu minim de 3. 000 lei, eliminarea contributiei la Pilonul II pentru angajati, precum si scutirea de impozit pe venit si contributii la sanatate pentru salariile intre 3. 000 lei.

Melescanu, schimbat de la Externe, sustine in continuare ca nu are ce-si reprosa pentru votul din dispora: Nu exista niciun fel de vinovatie

Teodor Melescanu, schimbat de la conducerea Ministerului de Externe dupa ce ALDE i-a retras sprijinul politic, sustine in continuare ca nu are niciun fel de vina pentru esecul alegerilor din 26 mai in diaspora, unde mii de oameni au stat la cozi pentru a vota. Dupa decizia ALDE de a-i retrage sprijinul politic, Teodor Melescanu a reactionat pe Facebook, unde a scris ca respecta aceasta hotarare, dar ca nu exista niciun fel de vinovatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )