Libnet.ro
UNICEF

17:46

Viorica Dancila, umilita in Parlamentul European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila, umilita in Parlamentul European

Philippe Lamberts, copresedintele grupului Verzilor: Spectacolul dat de guvernul dumneavoastra nu este la nivelul Europei, iar Romania merita ceva mai bun Ceea ce ar fi trebuit sa fie o sedinta festiva de prezentare a realizarilor presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene, s-a trans-forma, ieri, in Parlamentul European intr-un rechizitoriu la adresa guvernului Dancila din partea reprezentantilor Partidului Popular European, Renew Europe si grupului Verzilor. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Dancila, in Parlamentul European: Prin exercitarea Presedintiei Consiliului UE Romania a aratat legitimitatea dorintei de a incheia MCV - UPDATE

Premierul Viorica Dancila a sustinut marti in plenul Parlamentului European ca prin exercitarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene Romania a confirmat statutul de membru cu drepturi depline, ceea ce a aratat legitimitatea dorintei de a incheia Mecanismul de Cooperare si Verificare.

Dancila, bilant in Parlamentul European: Ramanem profund atasati respectarii valorilor democratice si a statului de drept

Romania a demonstrat ca poate performa cu succes, a declarat Viorica Dancila, in Parlamentul European, la bilantul Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Premierul a facut referire la cele 90 de dosare.

Lider al grupului Verzilor din Parlamentul European, catre Dancila: Guvernul dumneavoastra nu se ridica la inaltimea Europei. Romania merita ceva mai bun. Replica Vioricai Dancila

Copresedintele grupului Verzilor din Parlamentul European, Philippe Lamberts, i-a transmis, marti, Vioricai Dancila, ca Guvernul pe care il conduce nu se ridica la inaltimea Europei, iar Romania merita ceva mai bun. E un Guvern care pare sa fie obsedat de ideea ca justitia trebuie controlata pentru a evita ca politicienii sa fie condamnati pentru coruptie, a spus oficialul european.

Rares Bogdan, dupa ce Dancila a sustinut ca nu functionarii, ci ministrii au realizat Presedintia Consiliului UE: E o jignire grava adusa oamenilor care si-au facut treaba in mod exemplar (VIDEO)

Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia romana la Consiliul Uniunii Europene, ci Guvernul Romaniei, a declarat Viorica Dancila, in Parlamentul European. Rares Bogdan considera ca.

Lider in Parlamentul European, catre Dancila: Guvernul dumneavoastra nu se ridica la inaltimea Europei. Romania merita ceva mai bun Replica premierului

Premierul Viorica Dancila a prezentat, in Parlamentul European, rezultatele Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. in timpul dezbaterilor, Philippe Lamberts, copresedintele grupului Verzilor, i-a transmis ca.

Lider in Parlamentul European, catre Dancila: Guvernul dumneavoastra nu se ridica la inaltimea Europei. Romania merita ceva mai bun Replica premierului

Premierul Viorica Dancila a prezentat, in Parlamentul European, rezultatele Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. in timpul dezbaterilor, Philippe Lamberts, copresedintele grupului Verzilor, i-a transmis ca.

Viorica Dancila merge marti la Strasbourg. Va tine un discurs in Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila merge marti, la Strasbourg, acolo unde principalul eveniment este interventia pe care o va avea in Parlamentul European pe tema detinerii presedintiei UE. De la ora 15.

Viorica Dancila merge azi la Strasbourg. Premierul va prezenta Parlamentulului European realizarile presedintiei romane a Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila merge marti, la Strasbourg, acolo unde principalul eveniment este interventia pe care o va avea in Parlamentul European pe tema detinerii presedintiei UE.

Viorica Dancila: Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia Consiliului UE

Nu functionarii si diplomatii Romaniei au realizat Presedintia romana la Consiliul Uniunii Europene, a spus, marti, in Parlamentul European, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, discurs in plenul Parlamentului European: Romania a aratat ca poate performa cu succes

Viorica Dancila face, marti, o vizita de lucru la Strasbourg, urmand sa aiba o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David-Maria Sassoli. Premierul Romaniei are o interventie in plenul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )