Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache, discurs dur la preluarea presedintiei UE: Ne dorim sa fim tratati pe deplin ca cetateni europeni. Cred ca tara mea merita sa fie respectata

Adevărul Adevărul,
Florin Iordache, discurs dur la preluarea presedintiei UE: Ne dorim sa fim tratati pe deplin ca cetateni europeni. Cred ca tara mea merita sa fie respectata

Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a criticat in mai multe randuri Uniunea Europeana in discursul tinut la Ateneul Roman, cerand respectarea Romaniei si a romanilor. continuă pe Adevărul

Ce le-a transmis Florin Iordache liderilor europeni, dupa atacurile PSD la adresa UE: Nu imi pot imagina ca sa ne plasam in afara UE (VIDEO)

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a declarat in discursul sustinut la ceremonia de preluare a presedintiei Consiliului Uniunii Europene ca nu isi poate imagina viitorul Romaniei in afara.

Ce le-a transmis Florin Iordache liderilor europeni, dupa atacurile PSD la adresa UE: Nu imi pot imagina sa ne plasam in afara UE (VIDEO)

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a declarat in discursul sustinut la ceremonia de preluare a presedintiei Consiliului Uniunii Europene ca nu isi poate imagina viitorul Romaniei in afara.

Romania marcheaza preluarea presedintiei Consiliului UE printr-o ceremonie la Ateneu: Liderii UE, prezenti la eveniment

Romania marcheaza, joi, preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman la care vor fi prezenti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al.

CEREMONIE LA ATENEU: Tara noastra marcheaza preluarea presedintiei Consiliului UE

Romania va marca, astazi, preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman.

Be EU. Romania marcheaza preluarea presedintiei Consiliului UE printr-o ceremonie la Ateneu

Romania va marca, joi, preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman la care vor fi prezenti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al.

O noua gafa a Guvernului - a gresit data din invitatiile la un concert pentru preluarea presedintiei UE

Senatorul PNL Alina Gorghiu a postat pe Facebook invitatia primita din partea premierului Viorica Dancila pentru a participa la concertul care va avea loc joi la Ateneul Roman, pentru a marca debutul Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Invitatilor li se cere sa confirme prezenta pana la data de 8 ianuarie 2018. Diletantism? Lipsa de organizare? Sau pur si simplu nepasare?, se intreaba retoric Gorghiu.

Florin Iordache, declaratie dupa scrisoarea lui Iohannis trimisa la Guvern: Argumentele sunt nelegale si neconstitutionale

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat, jo ca argumentele lui Klaus Iohannis privind refuzul de a numi ministri propusi de premierul Viorica Dancila sunt nelegale si neconstitutionale, adaugand ca.

Rasturnare de situatie. Iohannis va sustine un discursla ceremonia de la Ateneu cu ocazia preluarii presedintiei UE

Administratia Prezidentiala anunta intr-un comunicat ca presedintele Klaus Iohannis va sustine un discurs in acasta seara la ceremonia de la Ateneul Roman prilejuita de preluarea presedintiei romane a Consiliului UE. Initia, seful statului nu era prins in program cu vreun discurs.

Sondaj IRES: 81% dintre romani cred ca intrarea in UE a fost un lucru bun pentru tara noastra. Ce spun despre preluarea presedintiei Consiliului UE

Peste 80% dintre romani considera ca intrarea in Uniunea Europeana a fost un lucru bun pentru tara noastra, potrivit unui sondaj realizat de IRES la inceputul acestei saptamani cu ocazia preluarii de catre Bucuresti a presedintiei Consiliului Uniunii Europene. De asemenea, aproape doua treimi stiu ca Romania va detine presedintia rotativa a UE pana in iunie.

Presedintii CE, PE, Consiliului European si Colegiul Comisarilor vin la Bucuresti pentru a marca preluarea Presedintiei Consiliului UE de catre Romania

Presedintii Comisiei Europene - Jean-Claude Juncker, Consiliului European - Donald Tusk, Parlamentului European - Antonio Tajani si Colegiul Comisarilor se vor afla la Bucuresti, joi si vineri, pentru a marca inceperea oficiala a Presedintiei romane a Consiliului UE printr-un eveniment organizat joi seara, la Ateneu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )