Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan (PNL): Motivele pentru care Romania nu intra in Schengen sunt legate exclusiv de respectarea statului de drept; e vina guvernantilor

B1 B1,
Raluca Turcan (PNL): Motivele pentru care Romania nu intra in Schengen sunt legate exclusiv de respectarea statului de drept; e vina guvernantilor

Deputatul Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca Romania nu va intra odata cu Bulgaria in Spatiul Schengen din motive legate exclusiv de nerespectarea statului de drept, precum si de. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: Noi aratam semne obscene Europei, Bulgaria intra in Schengen

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat astazi ca Bulgaria va intra in Schengen din ianuarie 2019 iar Romania nu din motive legate exclusiv de nerespectarea statului de drept si asigurarea unei justitii independente, desi este pregatita din punct de vedere tehnic.

Motivele inconstiente pentru care facem ceea ce facem

John Bargh, cel mai important expert mondial in domeniul mintii inconstiente. El ne dezvaluie influenta mintii inconstiente asupra deciziilor noastre: persoanele cu care alegem sa avem intalniri romantice sau pe care le votam, lucrurile pe care le cumparam, locurile in care traim, rezultatele pe care le avem la teste si interviurile de munca. Comanda cartea la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

Studentii la Medicina ii raspund ministrului Pintea: Exista multe motive pentru care medicii tineri pleaca din Romania

Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania FASMR) a reactionat, marti, dupa ce ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul incheierea unui act aditional la contractele de munca ale rezidentilor, astfel incat acestia sa.

MOTIVUL SOCANT pentru care un barbat de 93 de ani si-a ucis sotia de 91 de ani: A trait....

Un barbat in varsta de 93 de ani si-a ucis sotia in varsta de 91 de ani, dupa care s-a sinucis. Paul Palmonari, in varsta de 93 de ani, din Bologna, n-a mai suportat sa-si vada sotia, care era.

Motivul pentru care aceasta fotografie a devenit virala pe internet

Poza unui barbat barbat cautat de politie a devenit virala dupa ce politia din West Midlands a publicat pe Facebook o imagine cu el. Internautii auglumit pe seama modului in care arata parul acestuia.

Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Trebuie sa recurg la o forma de protest - incendierea in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Asa am de gand sa fac, pentru ca Biserica Ortodoxa nu este deschisa la un dialog. Este abuziva! Sunt impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )