Libnet.ro
UNICEF

20:47

Rares Bogdan: PNL sustine conditionarea acordarii banilor europeni de respectarea valorilor statului de drept

B1 B1,
Rares Bogdan: PNL sustine conditionarea acordarii banilor europeni de respectarea valorilor statului de drept

Rares Bogdan, deschizatorul listei liberalilor la europarlamentare, a declarat ca PNL sustine conditionarea acordarii banilor europeni de respectarea valorilor statului de drept. Este o solutie. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL): Daca nu era Klaus Iohannis, actuala putere arunca in aer relatia cu SUA, cu Uniunea Europeana

Rares Bogdan, primul loc pe lista PNL in alegerile europarlamentare, a atras atentia ca o decizie a Curtii Constitutionale in speta privind completurile de 3 judecatori de la inalta Curte de Casatie si.

Rares Bogdan, dupa ce Primaria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Daca pana acum a venit iepurasul, acum o sa vina lupul. Noi vom fi acolo si vom merge in mars (VIDEO)

Rares Bogdan, primul loc pe lista PNL din alegerile europarlamentare, a avut un mesaj foarte dur pentru liderii PSD din Teleorman dupa ce Primaria Alexandria a refuzat sa dea autorizatie pentru un miting PNL pe.

Rares Bogdan, replica DURA pentru liderul PSD: Dragnea este un MASCARICI si va fi invins in aceste alegeri!

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare de anul acesta, continua seria atacurilor dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Fostul jurnalist considera ca PNL este.

Rares Bogdan devoaleaza planul PSD: Sa nu cadem in capcana, Dragnea si Tudorel sunt intelesi! Cu sau fara Toader, initiativele impotriva Justitiei merg mai departe

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a tras, marti, un semnal de alarma, in scandalul privind o eventuala indepartare a lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului.

Rares Bogdan: Am cerut CCR sa nu se transforme intr-o curte a PSD. Majoritatea judecatorilor de acolo nu au nicio legatura cu independenta

Rares Bogdan, candidatul aflat in fruntea listei PNL la alegerile europarlamentare, a declarat ca prin demersul liberalilor de luni, de la Curtea Constitutionala CCR), acestia au solicitat judecatorilor sa.

Realitatea TV, buna de plata: Rares Bogdan a lasat postului o amenda generoasa

Rares Bogdan se pregateste sa candideze la alegerile europarlamentare si nu va mai mai realiza emisiunea de la Realitatea. Asta nu inseamna insa ca scapa postul de ultima amenda pentru Jocuri de putere. in perioada de cativa ani in care a lucrat la Realitatea TV, Rares Bogdan a fost realizatorul emisiunii Jocuri de Putere. Emisiunea [] .

Venituri de jurnalist: ce avere au Rares Bogdan si Carmen Avram, inainte de europarlamentare

Proaspat intrati in competitia pentru alegerile europarlamentare, jurnalistii Rares Bogdan si Carmen Avram au fost nevoiti sa completeze declaratii de avere. in ultimii ani, am vazut tot mai multe exemple de jurnalisti intrati in politica. Gabriela Firea este cel mai popular exemplu. La alegerile europarlamentare din luna mari, vom vedea insa alti doi candidati ancorati [] .

ORBAN: PNL sustine cu toata forta reusita referendumului

PNL este alaturi de presedintele Romaniei si sustine cu toata forta reusita referendumului, a declarat, astazi, liderul partidului, Ludovic Orban, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis pe tema situatiei din Justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )