Libnet.ro
UNICEF

06:45

REPUBLICA MOLDOVA: Guvernul face apel pentru respectarea procesului democratic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REPUBLICA MOLDOVA: Guvernul face apel pentru respectarea procesului democratic

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia Guvernului Dancila, la situatia din Republica Moldova

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic. Romania, ca stat care detine.

Republica Moldova: Maia Sandu convoaca pentru luni sedinta noului guvern ales

Premierul Maia Sandu a anuntat, duminica, ca prima sedinta a noului Guvern va avea loc luni la ora 11. 00, in incinta Parlamentului. Lidera PAS a spus ca subiectele care vor fi discutate tin inclusiv de mai multe demisii ale sefilor de institutii. Sandu a spus ca maine va merge si la Guvern, dar nu a precizat cand anume. Toate acestea in contextul in care Curtea Constitutionala, controlata de Vladimir Plahotniuc, l-a suspendat pe presedintele Igor Dodon si a dizolvat Parlamentul.

Criza politica in Republica Moldova: Guvernul Romaniei face un apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic

Guvernul Romaniei a iesit la randul sau cu o reactie privind criza politica si tensiunile puternice din Republica Moldova. intr-un comunicat de presa, Guvernul face un apel la toate fortele.

Presedintele Klaus Iohannis, apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis adreseaza tuturor fortelor politice din Republica Moldova un apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept. Fata de evolutiile politice recente din Republica.

Guvernul Romaniei, apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic

Guvernul Romaniei a facut un apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic. Guvernul Romaniei a anuntat ca urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova.

Criza politica din Republica Moldova. Uniunea Europeana face apel la calm si retinere

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a facut duminica apel la calm si retinere in Republica Moldova, care se confrunta cu o criza politica, relateaza AFP. Uniunea Europeana.

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

UPDATE Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. ACTUALIZARE: Republica Moldova va organiza alegeri anticipate in septembrie, dupa cum a anuntat Pavel Filip, cel care conducea vechiul Guvern. Instabilitatea politica este extrem [] .

Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea Guvernului Maia Sandu din Republica Moldova

Uniunea Europeana a informat ca este pregatita sa lucreze cu guvernul legitim din Republica Moldova si a subliniat ca un dialog intre reprezentantii alesi democratic trebuie sa ramana cheia pentru gasirea unei solutii, intr-un comunicat semnat de inaltul Reprezentant pentru Relatii Externe Federica Mogherini si comisarul Johannes Hahn.

LIVE VIDEO Republica Moldova fierbe, mii de oameni in strada: ce spune Klaus Iohannis despre situatia de la Chisinau

Criza politica din Republica Moldova s-a adancit duminica, 9 iunie. Presedintele Igor Dodon a fost suspendat din functie, Parlamentul a fost dizolvat, iar Guvernul a fost invalidat. Practic, in acest moment, Republica Moldova este o tara scufundata intr-un haos politic. Situatia de la Chisinau, capitala Republicii Moldova, este extrem de tensionata. Sedinta extraordinara convocata, sambata, [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )