Libnet.ro
UNICEF

01:05

STELIAN ION CATRE TOADER: Dati-va demisia daca mai aveti un dram de onoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STELIAN ION CATRE TOADER: Dati-va demisia daca mai aveti un dram de onoare

Deputatul USR, Stelian Ion, i-a cerut astazi ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa demisioneze din functie pentru prestatia pe care o are, el precizand ca apararea unor infractori se face prin respectarea legii, nu prin modificarea actelor normative. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Stelian Ion (USR): Procurorul comunist Tudorel Toader a cerut inchisoare pentru un om care a vandut un vitel

Deputatul USR Stelian Ion i-a cerut marti ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa demisioneze, acuzandu-l ca pe vremea pe cand era procuror in perioada comunista a trimis in judecata un om care a cumparat o vaca si un vitel si dupa cateva zile a vandut vitelul, pentru ca avea nevoie sa puna ceva pe masa copiilor.

Deputatul USR Stelian Ion, despre numirea Olgutei Vasilescu n Guvern: Personaje sinistre si nocive pentru Romnia

Deputatul USR Stelian Ion spune ca Lia Olguta Vasilescu este o propunere foarte proasta pentru functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila pe probleme de infrastructura, fiind un personaj toxic si nociv pentru Romania.

Claudiu Manda: As fi votat motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Poate gasim unul mai sprinten

Claudiu Manda l-a atacat din nou in termeni foarte duri pe Tudorel Toader. Manda a precizat ca daca motiunea ar fi fost la Senat el ar fi votat demiterea lui Tudorel Toader, indiferent ce i-ar fi spus.

Judecatorul Danilet: Justitia a deranjat politicieni si oameni de afaceri care vor justitie controlata / Nu m-ar bucura revocarea lui Tudorel Toader, exista persoane mult mai nerecomandate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vrut sa preia controlul asupra Ministerului Public, DNA, DIICOT pentru a fi stopate dosare care ii interesau pe oamenii politici si, mergand pe lege si pe Constitutie, pentru ca este extrem de abil, incetul cu incetul a trecut justitia penala sub controlul politicului, a declarat judecatorul Cristi Danilet la interviurile HotNews live. Cu toate acestea, magistratul spune ca nu s-ar bucura ca Toader sa fie inlocuit de la conducerea Ministerului Justitiei pentru ca exista persoane in mediul politic mult mai nerecomandate.

Cand trecem la ora de vara in 2019. Daca mai trecem...

Romania va trece la ora de vara, in 2019, la fel ca in fiecare an, in ultima duminica din luna martie. Mai exact, vom da ceasul inainte cu o ora, in noaptea dintre 30 si 31 martie. Chiar si asa, o comisie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )