Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre acordul Brexit: Suntem preocupati de respectarea drepturilor romanilor

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre acordul Brexit: Suntem preocupati de respectarea drepturilor romanilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, inainte de sedinta de Guvern, ca Executivul este preocupat de situatia romanilor din Mare Britanie, in contextul lipsei unui acord pentru Brexit. Unul dintre cele. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre refuzul presedintelui de a accepta propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi: Trebuie sa mergem la Curtea Constitutionala

Conflictul guvern - presedinte legat de nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor trebuie transat la Curtea Constitutionala, iar decizia va fi luata in coalitie, a declarat premierul Viorica Dancila, marti seara, intr-un interviu la Antena3. Ea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa realizeze si sa accepte macar in ultima clipa numirea Liei Olguta Vasilescu si a lui Mircea Draghici, pentru ca acesta lupta interna pune in pericol decizii si proiecte importante pe care Romania, care a preluat presedinta Consiliului Uniunii Europene, trebuie sa le finalizeze.

Viorica Dancila, despre recursul compensatoriu: Maine ma voi intalni cu ministrul Toader.O decizie neinspirata

Premierul Viorica Dancila a anuntat azi ca se va intalni miercuri cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a analiza efectele legii recursului compensatoriu si pentru a lua o decizie in acest sens. Ea a precizat ca legea a fost initiata de guvernul Dacian Ciolos, fiind o decizie neinspirata.

Viorica Dancila, despre recursul compensatoriu: O decizie neinspirata. Maine ma voi intalni cu ministrul Toader

Premierul Viorica Dancila a anuntat azi ca se va intalni miercuri cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a analiza efectele legii recursului compensatoriu si pentru a lua o decizie in acest sens. Ea a precizat ca legea a fost initiata de guvernul Dacian Ciolos, fiind o decizie neinspirata.

DANCILA, DESPRE BREXIT: Respectam votul de marti seara din Camera Comunelor

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca respecta votul de marti seara din Camera Comunelor privind Brexit. Speram ca Marea Britanie va veni cat mai repede cu solutii concrete privind etapele urmatoare.

Boris Johnson despre acordul de Brexit: Aceasta intelegere este MOARTA. Pregatirile pentru un no-deal trebuie facute cu atat mai mult entuziasm

Motivul pentru care acordul de Brexita fost respins de parlament e faptul ca este o intelegere foarte proasta pentru Regatul Unit, iar pregatirile pentru un no-deal trebuie facute cu atat mai mult.

Ministrul Energiei o contrazice pe Viorica Dancila: Mi-e greu sa spun ca Guvernul nu stia despre situatia de la CE Oltenia/ Dancila sustine ca a fost informata cu suspecta si nepermisa ntrziere

Ministrul Energiei Anton Anton a declarat ca luni a avut loc la minister o intalnire pe tema grevei minerilor, motiv pentru care nu crede ca Executivul nu stia despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia. Am avut luni o discutie la Ministerul Energiei cu aproape cu toti cu care am discutat si azi. Mi-e greu sa spun ca Guvernul nu stia, a spus ministru la Targu-Jiu, dupa ce a fost intrebat despre o afirmatie a premierului Viorica Dancila, care sustine ca a fost informata abia miercuri despre situatia de la CE Oltenia.

VIORICA DANCILA: Am solicitat informatii despre situatia grava a Complexului Energetic

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca i s-a adus la cunostinta abia ieri, cu nepermisa si suspecta intarziere, situatia de la Complexul Energetic Oltenia.

MELESCANU DESPRE UN BREXIT FARA ACORD CU UE: Va crea probleme si pentru cetatenii romani

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat astazi ca decizia Parlamentului de la Londra cu privire la acordul Brexit este regretabila si echivaleaza cu o iesire din Uniunea Europeana fara niciun fel de prevederi juridice, el sustinand ca in acest caz se vor crea probleme pentru toti cetatenii europeni aflati in aceasta tara, inclusiv pentru romani.

Viorica Dancila: Mi s-a adus la cunostinta, cu nepermisa si suspecta intarziere, situatia de la CE Oltenia. Am cerut structurilor de siguranta nationala informatii despre aceasta situatie extrem de grava (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, in debutul sedintei de Guvern, despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia. prim-ministrul a anuntat ca a cerut sa-i fie prezentata situatia stocurilor de.

Ministrul Energiei O CONTRAZICE pe Viorica Dancila: imi e greu sa spun ca nu stia Guvernul despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila este contrazis de ministrul Energiei, Anton Anton, in priovinta situatiei de criza de la Complexul Energetic Oltenia. Sefa Guvernului a reprosat, joi, fara a da nume, ca nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )