Libnet.ro
UNICEF

22:45

ALDE nu sustine forma actuala a raspunderii magistratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALDE nu sustine forma actuala a raspunderii magistratilor

Vicepresedintele ALDE, Steluta Cataniciu, a declarat ca partidul din care face parte respinge forma actuala a raspunderii magistratilor, precizand ca sustine, ca forma de reglementare, obligatia statului de a se indrepta cu actiune in regres impotriva magistratului care a incalcat legea cu rea credinta sau grava neglijenta. continuă pe Ziarul Bursa

Cataniciu: ALDE nu sustine forma actuala a raspunderii magistratilor, este inoperanta

ALDE nu sustine prevederile privind raspunderea magistratilor adoptate de comisia parlamentara privind Legile Justitiei, deoarece le considera inoperante, a declarat deputatul Steluta Cataniciu, vicepresedinte al partidului, potrivit Agerpres.

Reactia PSD dupa ce ALDE a anuntat ca nu sustine forma actuala a raspunderii magistratilor

Codrin Stefanescu le-a raspuns celor de la ALDE, dupa ce membrii partidului condus de Calin Popescu Tariceanu au anuntat ca nu sustin forma actuala a raspunderii magistratilor. Nu este nicio.

Rasturnare de situatie pe scena politica. ALDE vrea o alta lege a raspunderii magistratilor

ALDE nu sustine forma actuala a raspunderii magistratilor, anunta un lider de frunte al coalitiei de guvernare. Este vorba despre doamna deputat Steluta Cataniciu. Vorbesc in numele ALDE. Nu.

Steluta Cataniciu: ALDE nu sustine prevederile privind raspunderea magistratilor adoptate de comisia parlamentara privind Legile Justitiei

ALDE nu sustine prevederile privind raspunderea magistratilor adoptate de comisia parlamentara privind Legile Justitiei, deoarece le considera inoperante .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )