Libnet.ro
UNICEF

12:30

Andrei Ursu respinge scuzele lui Calin Popescu Tariceanu: incearca sa-si asocieze numele patat de coruptie cu cel al tatalui meu

Adevărul Adevărul,
Andrei Ursu respinge scuzele lui Calin Popescu Tariceanu: incearca sa-si asocieze numele patat de coruptie cu cel al tatalui meu

Andrei Ursu, fiul dizidentului Gheorghe Ursu, ucis de Securitate in noiembrie 1985, revine cu o replica pentru presedintele ALDE, dupa ce Calin Popescu Tariceanu a prezentat scuze si a recunoscut ca l-a confundat, studentul la care a facut referire intr-o emisiune la Digi24 fiind o alta persoana. Ursu il acuza pe Tariceanu ca incearca sa isi asocieze abuziv numele patat in dosare de coruptie cu cel al unui dizident ucis de Securitate. continuă pe Adevărul

Fiul disidentului Gheorghe Ursu distruge fabulatiile lui Calin Popescu Tariceanu: Omanevra politicianista dezgustatoare

Andrei Ursu, fiul disidentului anticommunist Gheorghe Ursu, neaga vehement declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu potrivit carora i-a fost student si i-a marturisit ca se teme ca el insusi este in pericol. Andrei Ursu il acuza pe liderul ALDE ca dezinformeaza cu scopul de a castiga credibilitate si catalogheaza totul drept o manevra politicianista dezgustatoare.

Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu vicepresedintele SUA: Seful Senatului l-a invitat in Romania pe Mike Pence

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a intalnit, marti, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Cu aceasta ocazie, Tariceanu l-a invitat pe liderul american sa viziteze Romania,.

Calin Popescu Tariceanu: imi doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Iasi, ca isi doreste ca Liviu Dragnea sa ramana un om liber. intrebat, in cadrul unei conferinte de presa daca PSD-ALDE vor avea.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul la prezidentiale: Doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber; dupa europarlamentare, decidem cum procedam

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, ca dupa alegerile europarlamentare se va stabili in coalitie modul in care se va merge la prezidentiale, el afirmand ca isi doreste ca liderul PSD Liviu Dragnea 039;039;sa fie si sa ramana liber039;039;.

Calin Popescu Tariceanu, HUIDUIT la Iasi. Mincinosule, Tradatorule, Hotule! (VIDEO)

Presedinele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost huiduit sambata la Iasi, in fata Teatrului National, unde urma sa participe la o actiune de partid, relateaza stiripersurse. ro. Protestatarii adunati la.

Calin Popescu Tariceanu, huiduit la Iasi: Tradatorule, hotule!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a fost huiduit sambata la Iasi, in fata Teatrului National, unde urma sa participe la o actiune de partid, mai multe persoane strigand Mincinosule,Tradatorule si Hotule.

Calin Popescu Tariceanu, huiduit la Iasi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost huiduit astazi, la Iasi, in fata Teatrului National, unde urma sa participe la o actiune de partid, mai multe persoane strigand Mincinosule,Tradatorule si Hotule.

Calin Popescu Tariceanu: Nu era nevoie de o chemare la Cotroceni, de o consultare. Scopul presedintelui este diferit de cel anuntat

Liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca presedintele Klaus Iohannis nu chemat partidele la consulatare fiindca acest lucru ar fi insemnat sa le intrebe ce parere au. Tariceanu a mai spus.

Calin Popescu Tariceanu, atac la George Maior: Nu stiu pe cine reprezinta in SUA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, nu reprezinta interesele Romaniei in Statele Unite si nici nu mijloceste intalniri intre oamenii.

Calin Popescu-Tariceanu, intrevedere cu senatorul republican pentru Texas

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, aflat intr-o vizita la Washington, a avut o intrevedere cu Ted Cruz, senator republican pentru statul Texas, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2016, prilej cu care demnitarul roman a pledat pentru necesitatea dinamizarii contactelor bilaterale intre forurile legislative.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )