Libnet.ro
UNICEF

14:00

Camera Deputatilor respinge amanarea dezbaterii legii offshore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor respinge amanarea dezbaterii legii offshore

Camera Deputatilor a respins astazi solicitarea de amanare a dezbaterii proiectului de lege privind operatiunile petroliere offshore. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor: Legea offshore a fost adoptata

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi proiectul legii offshore, cu 170 de voturi pentru, 3 voturi impotriva si o abtinere.

Nou scandal la dezbaterea legii offshore. Opozitia a lipit afise cu Liviu Dragnea. Deputatii puterii: Ia-le de acolo ca le rup

Dezbaterile pe legea offshore au fost reluate, marti, in sedinta comisiilor de specialitate de la Camera Deputatilor, si, din nou, nu a lipsit scandalul in cadrul discutiilor.

FOTO Nou scandal la dezbaterea legii offshore. Opozitia a lipit afise cu Liviu Dragnea. Deputatii puterii: Ia-le de acolo ca le rup

Dezbaterile pe legea offshore au fost reluate, marti, in sedinta comisiilor de specialitate de la Camera Deputatilor, si, din nou, nu a lipsit scandalul in cadrul discutiilor.

FOTO Nou scandal la dezbaterea legii offshore. Opozitia a lipit afise cu Liviu Dragnea. Deputatii puterii: Ia-le de acolo ca le rup. Calculele Finantelor

Dezbaterile pe legea offshore au fost reluate, marti, in sedinta comisiilor de specialitate de la Camera Deputatilor, si, din nou, nu a lipsit scandalul in cadrul discutiilor. Ministerul de Finante a prezentat o serie de variante de calcul, una dintre ele aratand ca profitul statului va fi de 43%, in timp ce al investitorilor va fi de 57%.

Proiectul legii offshore a trecut de comisii: ALDE si PSD sustin ca statul si investitorii isi vor imparti egal profitul

PSD si ALDE au cazut la intelegere privind forma finala a proiectului legii offshore. Aceasta a fost aprobata de Parlament si va merge miercuri in Parlament pentru votul final. Comisiile pentru.

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla impotriva lui Ioan Denes

Camera Deputatilor a inceput astazi dezbaterea motiunii simple impotriva ministrului Apelor si Padurilor, Ioan Denes, depusa de PNL, votul fiind programat maine, arata Agerpres. Motiunea este citita de deputatul PNL Tinel Gheorghe.

ULTIMA ORA: Legea offshore, adoptata de Camera Deputatilor

Legea offshore a trecut de Parlament. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri proiectul de lege privind conditiile in care se vor realiza exploatarile de gaze din Marea Neagra. Proiectul a fost adoptat cu.

Ministrul energiei, invitat la Camera Deputatilor; tema - Legea offshore

Ministrul energiei, Anton Anton, este invitat astazi in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, tema dezbaterilor fiind Legea offshore.

Ministrul Energiei, invitat in Parlament la o dezbatere pe tema legii offshore

Ministrul energiei, Anton Anton, este invitat luni in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, tema dezbaterilor fiind Legea offshore. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat in acest.

Victor Ponta arunca BOMBA in ziua votarii Legii offshore: Tariceanu a reusit sa-i bage mintile in cap lui Dragnea

Victor Ponta face o declaratie bomba, miercuri, in ziua in care deputatii voteaza Legea offshore privind conditiile in care se vor realiza exploatarile de gaze din Marea Neagra. Presedintele Pro Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )