Libnet.ro
UNICEF

08:15

CCR respinge sesizarea lui Iohannis privind Legea Referendumului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR respinge sesizarea lui Iohannis privind Legea Referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, astazi, sesizarea de neconstitutionalitate a presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului. continuă pe Ziarul Bursa

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului / Presedintele nu mai are niciun cuvnt de spus privind referendumul asupra Constitutiei

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR. Legea prevede ca Guvernul este cel care stabileste data la care are loc referendumul privind revizuirea Constitutiei, dupa ce Parlamentul voteaza proiectul de modificarea a Legii fundamentale.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului. Presedintele, eliminat din procedura de organizare a referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

Sesizarea presedintelui Iohannis privind Legea referendumului, discutata astazi de Curtea Constitutionala. Este a treia oara

Curtea Constitutionala discuta marti sesizarea presedintelui privind Legea referendumului, care prevede ca data organizarii unui referendum pentru revizuirea Constitutiei sa fie stabilita de Guvern. Legea a fost trimisa la reexaminare de catre presedintele Iohannis, a fost adoptata din nou de Parlament, in forma initiala, si a fost atacata de doua ori la CCR de catre parlamentarii opozitiei, potrivit news. ro.

CCR, lovitura pentru Klaus Iohannis: Modificarile la legea referendumului, constitutionale

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea de neconstitutionalitate depusa de presedintele Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse legii privind organizarea referendumului, potrivit unor surse.

Sesizarea lui Klaus Iohannis cu privire la Legea referendumului a fost respinsa de CCR

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la Legea referendumului a fost respinsa de CCR. Curtea Constitutionala a decis ca modificarile aduse legii privind organizarea referendumului sunt.

CCR discuta sesizarea pe Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarii Legii privind organizarea referendumului. Presedintele Klaus Iohannis a trimis pe 18 mai Curtii.

Curtea Constitutionala respinge sesizarea PNL pe legea privind statutul judecatorilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins marti ca neintemeiate sesizarile PNL si iCCJ asupra modificarii Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor. Potrivit unui comunicat al CCR transmis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )