Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ciolos, dupa validarea Fara Penali de catre CCR: Nu imi fac iluzii, Parlamentul condus de un condamnat o va respinge

Adevărul Adevărul,
Ciolos, dupa validarea Fara Penali de catre CCR: Nu imi fac iluzii, Parlamentul condus de un condamnat o va respinge

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a recunoscut marti ca nu isi face iluzii si ca e de parere ca initiativa Fara penali in functii publice nu va trece de Parlament, acuzand majoritatea ca se ascunde in spatele imunitatii parlamentare, dupa ce cateva zeci de minute mai devreme CCR declara ca valideaza initiativa cetateneasca. continuă pe Adevărul

Ciolos, dupa validarea initiativei Fara Penali de CCR: Nu imi fac iluzii, Parlamentul o va respinge

Nu imi fac iluzii: un parlament condus de un condamnat penal definitiv si de un fost prim-ministru care de cinci luni fuge de inceperea urmaririi penale, ascunzandu-se in spatele imunitatii parlamentare, va respinge aceasta initiativa, spune liderul Plus, Dacian Ciolos, dupa ce Curtea Constitutionala a dat unda verde initiativei USR Fara penali in functii publice.

USR a inregistrat cea mai importanta victorie in fata PSD. Ce se intampla acum cu Fara penali

USR a obtinut cea mai importanta victorie in fata PSD. CCR a decis ca initiativa Fara penali in functii publice este constitutionala. Aceasta prevede revizuirea Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele care au primit condamnari definitive sanu mai poata ocupa functii publice. Peste un milion de romani au semnat initiativa legislativa care propune [] .

Prima reactie a PSD dupa decizia CCR privind initiativa Fara penali. Nicolicea: Daca Parlamentul ar legifera asa, interdictia ar fi doar la functiile alese. S-ar da liber ca la celelalte functii sa se umple de penali

Deputatul PSD Eugen Nicolicea spune ca initiativa USR de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice - care marti a primit unda verde de la Curtea Constitutionala - este una mincinoasa, pentru ca nu este vorba despre toate functiile publice, ci doar despre functiile alese. Propunerea de revizuire a Constitutiei trebuie adoptata de Camera Deputatilor si de Senat, dar deputatul PSD sustine ca daca Parlamentul ar legifera in aceasta forma, s-ar limita interdictia doar la functiile alese si s-ar da liber ca la celelalte functii sa se umple de penali.

Prima reactie a PSD privind decizia CCR la Fara Penali: Cei care au semnat au fost mintiti

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a comentat marti la Digi24 decizia CCR de a da aviz pozitiv initiativei cetatenesti Fara penali in functii publice. Social-democratul afirma ca cei peste un milion de semnatari au fost mintiti, intrucat titlul initiativei nu se potriveste cu textul si ca astfel duce in eroare.

DAN BARNA: Decizia CCR arata inca odata ca initiativa Fara Penali trebuie sa fie in Constitutie

Decizia Curtii Constitutionale de validare a initiativei Fara Penali in functii publice arata inca o data ca aceasta trebuie sa fie in Constitutie, a afirmat astazi presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna.

Curtea Constitutionala da unda verde initiativei USR ,,Fara penali in functii publice

Judecatorii CCR au stabilit, marti, cu unanimitate de voturi, ca initiativa legislativa de revizuire a Legii fundamentale, care apartine USR, Fara penali in functii publice, respecta prevederile constitutionale, conform Hotnews. ro.

Curtea Constitutionala da unda verde initiativei USR Fara penali in functii publice. Decizia, luata in unanimitate

Judecatorii CCR au stabilit, marti, cu unanimitate de voturi, ca initiativa legislativa de revizuire a Legii fundamentale, care apartine USR, Fara penali in functii publice, respecta prevederile constitutionale.

Curtea Constitutionala va discuta marti initiativa Fara penali in functiile publice

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa discute, marti, initiativa legislativa de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice. Dezbaterea trebuia sa aiba aiba loc pe 26 martie, dar judecatorii CCR au amanat termenul pentru 9 aprilie.

PNL sprijina Initiativa fara penali in functii publici: Ne dorim ca, intr-un termen cat mai scurt si cu celeritate, Parlamentul sa aprobe legea de revizuire a Constitutiei (VIDEO)

Partidul National Liberal a anuntat ca sprijina Initiativa fara penali in functii publice pentru aceasta sa treaca cat ma repede prin Parlament si sa fie un convocat un referendum pentru modificarea.

Traian Basescu, despre Initiativa fara penali in functii publice: Perfecta pentru nevoile sociale de azi. Sper ca inainte de alegerile legislative sa fie in Constitutie (VIDEO)

Marti, Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat, in unanimitate de voturi, ca initiativa legislativa de revizuire a Constitutiei intitulata Fara penali in functii publice, initiata de USR.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )