Libnet.ro
UNICEF

10:00

Florin Iordache: Codurile penale vor fi modificate pana la finalul lui iunie. Ce va face daca Iohannis va respinge modificarile?

B1 B1,
Florin Iordache: Codurile penale vor fi modificate pana la finalul lui iunie. Ce va face daca Iohannis va respinge modificarile?

Florin Iordache a anuntat ca in comisia speciala pe care o conduce s-a finalizat joi in prima lectura codul de procedura penala, urmand ca modificarile sa fie terminate pana la finalul saptamanii. continuă pe B1

Florin Iordache: Codurile penale vor fi modificate pna la sfrsitul lunii iunie. Daca Iohannis cere reexamniare, vom face sesiune extraordinara

Comisia speciala pentru legile justitiei a finalizat joi o prima lectura a Codului de procedura penala, acesta urmand sa fie terminat la sfarsitul saptamanii viitoare, a anuntat presedintele comisiei, Florin Iordache. El a precizat ca modificarile aduse Codurilor vor fi adoptate pana la sfarsitul lunii iunie, cand Parlamentul intra in vacanta, urmand sa fie o sesiune extraordinara doar in cazul in care presedintele Klaus Iohannis solicita reexaminarea lor.

Florin Iordache, despre termenul n care presedintele trebuie sa emita decretul de revocare: Probabil va fi prevazut n motivarea CCR. Daca nu, discutam de termenul din contencios, de 30 de zile

Presedintele comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat joi ca se poate discuta de termenul din contencios administrativ de maximum 30 de zile pana la care presedintele Romaniei poate emite decretul de revocare al sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, asa cum a cerut Curtea Constitutionala in decizia de miercuri.

Florin Iordache, despre decizia CCR: Termenul ar putea fi de 30 de zile

Presedintele Comisiei speciale pe legile Justitiei, Florin Iordache, a declarat, joi, ca seful statului Klaus Iohannis are optiunea constitutionala de a o revoca pe sefa DNA, mentionand ca termenul ar putea fi.

Florin Iordache: Decizia CCR este clara. Codruta, go home!

Decizia Curtii Constitutionale in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este una clara, spune presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, scrie Agerpres.

Florin Iordache, reactie dupa decizia CCR: Codruta go home

Florin Iordache, artizanul din spatele modificarilor legislative din justitie, a avut o reactie de bucurie dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi si a cerut ca aceasta sa.

Florin Iordache, despre decizia CCR: Codruta, go home! E o victorie a normalitatii

Deputatul PSD Florin Iordache a vorbit, miercuri, despredecizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Decizia.

Florin Iordache: Decizia este clara. Codruta go home!

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri ca decizia Curtii Constitutionale este clara: Codruta go home!. Decizia este clara. in trei cuvinte: Codruta go home!, daca tot vorbeste engleza, a spus acesta, la Palatul Parlamentului.

Florin Iordache, despre Comisia pentru Adevar si Reconciliere: Orice este oportun n tara aceasta

Florin Iordache, presedinte al Comisiei de modificare a pachetului de legi in justitie spune ca ar fi oportuna infiintarea unei comisii de Adevar si Reconciliere, asa cum anunta Calin Popescu Tariceanu, aceasta putand fi constituita in sesiunea urmatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )