Libnet.ro
UNICEF

08:00

inalta Curte respinge contestatia lui Dragnea. Liderul PSD ramane cu sechestru pe avere

Antena3 Antena3,
inalta Curte respinge contestatia lui Dragnea. Liderul PSD ramane cu sechestru pe avere

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel. continuă pe Antena3

Instanta suprema respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe averea sa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum.

Contestatia lui Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum, judecata miercuri la ICCJ

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Dosarul in care liderul social-democrat contesta masura sechestrului asupra averii sale a fost inregistrat la sfarsitul saptamanii trecute. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii Curtii Supreme poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante.

Judecatorii de la inalta Curte se pronunta, miercuri, privind sechestrul impus de DNA pe averea lui Liviu Dragnea

Sechestrul asigurator pe intreaga avere a liderului PSD, Liviu Dragnea, ajunge miercuri pe masa judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acestia se vor pronunta privind contestatia.

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Seful PSD ramane cu sechestru pe avere

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins miercuri contestatia depusa de seful PSD impotriva masurii sechestrului impusa de.

Inalta Curte: Miercuri ar putea fi data sentinta in dosarul fostului deputat Rizea, acuzat ca a primit o mita de 300.000 de euro

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta miercuri sentinta in prima instanta in dosarul in care fostul deputat Cristian Rizea este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor, transmite Agerpres.

Inalta Curte a amanat sentinta in dosarul fostului deputat Rizea, acuzat ca a primit o mita de 300.000 de euro

17 Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat miercuri pentru 7 decembrie pronuntarea sentintei in prima instanta in dosarul in care fostul deputat Cristian Rizea este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor, transmite Agerpres.

Scandal in Parlament: Alesii USR protesteaza la biroul lui Dragnea. Cum a reactionat liderul PSD (VIDEO)

Deputatii si senatorii USR au protestat pe holurile Parlamentului si in fata biroului lui Liviu Dragnea fata de semnarea in numele Parlamentului a raspunsului oferit de Dragnea si Tariceanu.

Liviu Dragnea, absent de pe scena politica. Ce se intampla cu liderul PSD

Liviu Dragnea a disparut de pe scena politica, in ultima perioada. A fost marti aseara la petrecerea data in cinstea vicepremierului Marcel Ciolacu, in schimb nu a mai fost in aceste zile la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )