Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis respinge remanierea celor trei ministri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis respinge remanierea celor trei ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca respinge remanierile celor trei ministri, pentru ca cele trei propuneri facute nu sunt persoane potrivite pentru functia de ministru. continuă pe Ziarul Bursa

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] .

Klaus Iohannis refuza remanierea ceruta de Viorica Dancila: E un fel de farsa / Persoanele propuse nu au tinuta necesara pentru a ocupa portofoliile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu accepta remanierea guvernamentala, mai exact propunerile transmise de guvern pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanii de pretudindeni, considerand ca persoanele propuse pur si simplu nu sunt pregatite pentru aceste posturi. El a spus ca i-a cerut Vioricai Dancila sa vina cu alte propuneri si ca va lua act de demisiile celor 3 ministri - Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero - doar dupa ce va sti ce persoane vor prelua aceste portofolii.

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

Klaus Iohannis a anuntat ca nu accepta propunerile de noi ministri facute de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu accepta propunerile de noi ministri facute PSD si a spus ca i-a cerut premierului Viorica Dancila sa vina cu alte nume, potrivit G4Media .

Klaus Iohannis: Aceasta remaniere este un fel de farsa. Nu sunt de acord cu cele trei propuneri de ministri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca respinge propunerile facute de premierul Viorica Dancila pentru a prelua potrofoliile Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Klaus Iohannis a respins noile propuneri de ministri pentru Guvernul Dancila, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Tit Brailoiu. Remanierea propusa de PSD este o farsa, nu are absolut nimic de-a face cu.

Presedintele Klaus Iohannis: Aceasta remaniere e un fel de farsa. Nu o accept asa cum a fost propusa

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele a refuzat remanierea guevernamentala. Acesta sustine ca va lua act de demisiile celor treiministri - Tudorel Toader, Rovana Pl.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marti ca, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala, cea mai rapida varianta este restructurarea. inteleg ca s-a modificat cumva.

Eugen Tomac: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa amane pana dupa referendum o decizie privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD.

Cine sunt cei trei ministri propusi interimari de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila va transmite marti seara presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, a ministrului Eugen Teodorovici.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )