Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a refuzat numirea lui Laufer si Vasilescu: Nu poti sa pui niste habarnisti care nu au avut niciodata legatura cu domeniul

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a refuzat numirea lui Laufer si Vasilescu: Nu poti sa pui niste habarnisti care nu au avut niciodata legatura cu domeniul

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a laudat decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge numirea Liai Olguta Vasilescu in fruntea Ministerului Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa ce Iohannis i-a refuzat pe Laufer si Olguta Vasilescu: Nu poti sa pui doi habarnisti. Laufer e mai degraba bun ca fotomodel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca seful statului a avut dreptate cand a decis sa nu-i accepte ca ministri pe Ilan Laufer si Lia Olguta Vasilescu. Liderul liberal considera ca coi doi sunt habarnisti.

Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, marti, fiind prima iesire a sefului statului dupa ce social democratii au votat luni in sedinta Comitetului Executiv National remanierea Guvernului. Seful statului a anuntat ca accepta.

Eugen Nicolicea, dupa ce presedintele a refuzat numirea unor ministri: O incurcatura bine facuta. Nu exista o motivatie sa refuze o revocare

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a comentat marti decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu accepta numirile Liei Olguta Vasilescu si a lui Ilan Laufer in Executiv, dar si refuzul acestuia de a-i revoca pe Paul Stanescu si Lucian Sova. Social-democratul a numit anuntul lui Iohannis o incurcatura bine facuta si a explicat ca nu exista motiv pentru a nu accepta o revocare.

LUDOVIC ORBAN: Sesizam Avocatul Poporului privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat in seara zilei de ieri ca liberalii vor sesiza Avocatul Poporului privind OUG referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), scrie News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Vom initia propunerea de sanctionare a lui Iordache

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Biroul Executiv al partidului a decis ca liberalii sa ceara in Biroul permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD Florin Iordache cu taierea indemnizatiei pentru gesturile obscene din Parlament.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul se imprumuta de la banci fara a investi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, la Sighetu Marmatiei, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PSD-ALDE nu a lansat nicio investitie din banii imprumutati de la banci, in ultimii ani.

Ludovic Orban: PSD e un izvor nesecat de maimute si de prosti

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca PSD este un izvor nesecat de maimute si de prosti citandu-l pe fostul social-democrat Adrian Tutuianu, recent exclus din partidul condus de Liviu Dragnea.

Ludovic Orban, despre remaniere: PSD este un izvor nesecat de maimute si de prosti

Ludovic Orban a declarat, luni, ca PSD este un izvor nesecat de maimute si de prosti, citandu-l astfel pe fostul social-democrat Adrian Tutuianu, adaugand ca PSD recunoaste ca a dat gres in respecarea promisiunilor de guvernare, potrivit Mediafax.

PNL sustine demiterea Guvernului Dancila! Ludovic Orban: Actuala remaniere este inlocuirea unor prosti si a unor slugi, cu alti prosti si cu alte slugi (VIDEO)

Opozitia sustine ca intreg Guvernul Dancila ar fi trebuit sa plece, nu doar cei 7 ministri remaniati de Dragnea. Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a cerut demisia Vioricai Dancila. Adunity_82380 Se.

Ludovic Orban: PSD si ALDE au contractat credite n valoare de 18,5 mld. euro, fara sa construiasca ceva, banii au fost tocati pe subventii, pe pomeni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Sighetu Marmatiei, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PSD-ALDE nu a lansat nicio investitie din banii imprumutati de la banci, in ultimii ani, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )