Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele poate respinge nelimitat propunerile la sefia DNA

Adevărul Adevărul,
Presedintele poate respinge nelimitat propunerile la sefia DNA

O prevedere tranzitorie din Statutul Magistratilor, recent modificat in Parlament, pare a pastra intact dreptul presedintelui de a refuza ori de cate ori vrea propunerile pentru sefia DNA. in ciuda criticilor CSM, Tudorel Toader a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea in functia de sef al DNA. continuă pe Adevărul

Toader anunta ce mutare pregateste daca Iohannis respinge propunerea Adinei Florea pentru sefia DNA: Pot face aceeasi propunere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara ca daca propunerea Adinei Florea pentru sefia DNA va fi respinsa de presedintele Klaus Iohannis, poate face aceeasi propunere, intrucat nu scrie.

De ce a primit Adina Florea aviz negativ de la CSM pentru sefia DNA: probleme de raportare la onestitate si impartialitate

Superficialitate in exercitarea atributiilor, rezistenta scazuta la stres, o capacitate redusa de analiza si de sinteza, sincope in raportatea sa la anumite valori precum onestitatea si impartialitatea, acestea sunt o serie de caracterizari facute de Sectia pentru procurori din CSM, in cazul Adinei Florea, procuror propus pentru sefia DNA de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Augustin Zegrean il contrazice pe Tudorel Toader: A doua propunere la sefia DNA trebuie sa fie alt om. Daca vrem sa ne jucam de-a tara, atunci poate sa faca aceeasi propunere (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va.

Toader i-a trimis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA. Astazi am transmis catre Presedintele Romaniei.

Ce face Klaus Iohannis cu propunerea pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea sa fie noul sef DNA, desi avizul sectiei de procurori de la CSM a fost unul negativ. nbs.

Adina Florea, propunerea lui Toader pentru sefia DNA, desfiintata in raportul CSM privind avizul negativ

Sectia pentru procurori din CSM i-a trimit ministrului Justitiei, Tudorel Toader, avizul cu privire la desemnarea Adinei Florea la conducerea DNA. Printre caracterizarile facute in raport se numara superficialitate in exercitarea atributiilor,.

Motivare CSM. De ce Adina Florea NU ar trebui sa preia sefia DNA: A prezentat o rezistenta scazuta la stres si sincope in raportarea sa la valori precum onestitate si impartialitate

Tudorel Toader a anuntat pe pagina sa de socializare ca Ministerul Justitiei a primit avizul de la CSM privind desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA. Motivarea va fi analizata luni, apoi va fi.

Tudorel Toader intarzie sa ia o decizie privind propunerea Adinei Florei la sefia DNA: Avizul negativ al CSM va fi discuta luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este decis daca va merge mai departe cu propunerea Adinei Florei pentru funtia de procuror-sef al DNA sau va renunta la ea ca urmare a avizului negativ dat de Sectia de.

Tudorel Toader intarzie sa ia o decizie privind propunerea Adinei Florei la sefia DNA: Avizul negativ al CSM va fi discutat luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este decis daca va merge mai departe cu propunerea Adinei Florei pentru funtia de procuror-sef al DNA sau va renunta la ea ca urmare a avizului negativ dat de Sectia de.

CSM a transmis avizul referitor la desemnarea Adinei Florea pentru sefia DNA

Avizul sectiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA, a fost primit la Ministerul Justitiei, a anuntat, vineri dimineata, ministrul Tudorel.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )