Libnet.ro
UNICEF

12:01

PSD respinge audierea lui Liviu Dragnea in Comisia SRI

Antena3 Antena3,
PSD respinge audierea lui Liviu Dragnea in Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ramane fara sansa de a explica prezenta la chermezele Serviciului Roman de Informatii. Dragnea nu va fi audiat in Comisia de control al SRI, asa cum sustinea ca iti. continuă pe Antena3

PSD blocheaza audierea lui Liviu Dragnea in comisia SRI: De ce se ascunde liderul social-democrat

In ciuda faptului ca Liviu Dragnea a cerut public in mai multe randuri sa se prezinte in fata comisiei de control al activitatii SRI pentru a aduce lamuriri privind relatia cu ceea ce liderii coalitiei.

PSD blocheaza audierea lui Liviu Dragnea in comisia SRI: DE CE SE ASCUNDE liderul social-democrat

In ciuda faptului ca Liviu Dragnea a cerut public in mai multe randuri sa se prezinte in fata comisiei de control al activitatii SRI pentru a aduce lamuriri privind relatia cu ceea ce liderii coalitiei.

USR a cerut audierea lui Dragnea la Comisia SRI pe 20 martie, PSD si ALDE au respins/ USR: Dragnea se teme ca generalul Coldea ar putea oferi si mai multe informatii

USR a cerut audierea lui Liviu Dragnea in comisia parlamentara de control al activitatii SRI pe data de 20 martie, insa cererea a fost respinsa la vot in cadrul sedintei comisiei de marti, a anuntat vicepresedintele comisiei, deputatul ALDE Marian Gheorghe Cucsa.

Schimbari importante in PSD. Propunerile facute de Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National CExN) ca va propune ca partidul sa aiba 16 vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune, posturile urmand.

Audierea lui Florian Coldea in Comisia SRI se amana pentru saptamana viitoare; fostul adjunct al directorului SRI este putin racit

Presedintele Comisiei pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat luni ca a convenit cu fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, sa amane audierea acestuia pentru saptamana viitoare, in data de 13 martie, de la ora 11. 00, potrivit Agerpres.

Codrin Stefanescu, detalii din interiorul PSD. Ce va face Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu afirma ca pana joi se va decide daca va candida la una din functiile de conducere din partid, la congresul de la sfarsitul saptamanii. Stiti foarte.

Propunerea USR de audiere a lui Dragnea in Comisia SRI pe 20 martie, a fost respinsa

USR a cerut astazi, in cadrul Comisiei de control al activitatii SRI, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa fie audiat in 20 martie, dar cererea a fost respinsa, dupa ce reprezentantii PSD-ALDE in comisie au votat impotriva.

Ecaterina Andronescu, despre Congresul PSD: Ar fi pagubos si pentru partid si pentru Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a vorbit despre Congresul PSD. Aceasta a declarat ca in opinia sa ar fi pagubos inclusiv pentru Liviu Dragnea sa ii elimine din conducerea PSD pe cei care sunt incomozi, si care.

Liviu Dragnea, despre audierea in Comisia de ancheta a SRI: O sa aflati de la mine lucruri la care nici nu v-ati gandit

Seful PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca se va prezenta la audierile din Comisia de ancheta a activitatii SRI, precizand ca nu a participat niciodata la vreo onomastica a lui Maior sau Coldea. Ce.

Codrin Stefanescu: Astept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, sa spuna mai multe lucruri la comisia de control SRI, unde a si spus ca va fi audiat

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat la Realitatea TV ca asteapta ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa dea explicatii la Comisia de control al SRI cu privire la evenimentele organizate de Serviciu la care a participat.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )