Libnet.ro
UNICEF

22:00

Reactia PSD, dupa ce Iohannis a respins-o pe Olguta Vasilescu: Vom utiliza toate mijloacele legale si constitutionale

Antena3 Antena3,
Reactia PSD, dupa ce Iohannis a respins-o pe Olguta Vasilescu: Vom utiliza toate mijloacele legale si constitutionale

Klaus Iohannis respinge pentru a patra oara propunerea ca Lia Olguta Vasilescu sa faca parte din Guvern! Nu are competente si in plus, a atacat justitia, sunt printre pretextele invocate de presedinte. in. continuă pe Antena3

PSD, dupa ce Klaus Iohannis a respins-o din nou pe Olguta Vasilescu: Vom face uz de mijloacele legale si constitutionale pentru a-l determina sa isi respecte obligatiile

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins, din nou, propunerea Liei Olguta Vasilescu pentru functiile de vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale. intr-un mesaj publicat, joi, pe.

Lider PSD, solutie propusa dupa respingerea Liei Olguta Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie sa sesizam CCR

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale.

Ludovic Orban: Cum ar arata o OUG pentru gasirea unui loc de munca pentru Olguta Vasilescu?

Liderul PNL, Ludovic Orban, a precizat joi ca PSD trebuie sa inteleaga ca trebuie sa propuna pe altcineva in locul Olgutei Vasilescu pentru functiile de vicepremier si ministru al Dezvoltarii si a.

Radu Banciu, dupa ce Iohannis a refuzat iar numirea Olgutei Vasilescu: Dar oare pe doamna Dancila de ce nu o fi respins-o? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu cel de-al patrulea refuz al presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Olguta Vasilescu in fruntea Ministerului.

Ce pregateste PSD dupa ce Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

E cea mai lunga criza politica intre presedintele Klaus Iohannis si Guvern. Sunt 80 de zile de conflict. Miza presedintelui este una pur electorala, sustine Mihai Fifor, presedintele Consiliului.

De ce Iohannis a fost obligat sa o numeasca pe Olguta Vasilescu ministru al Muncii, dar a putut sa o refuze la Dezvoltare

PSD l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca n-a avut nimic de obiectat atunci cand a numit-o pe Lia Olguta Vasilescu ministru al Muncii, in toate cele trei guverne PSD-ALDE, insa a respins-o ca ministru al Dezvoltarii. Comparatia invocata de PSD nu se sustine. Potrivit Constitutiei, presedintele nu are niciun cuvant de spus in procedura investirii unui nou guvern, dar poate bloca numirea unui nou ministru in etapa remanierii guvernamentale.

Olguta Vasilescu, dupa ce a fost refuzata din nou de Klaus Iohannis: i fac plngere penala pentru abuz n serviciu

Lia Olguta Vasilescu anunta ca va face plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, subliniind ca nu exista niciun motiv de legalitate pentru respingerea numirii sale in functia de ministru al Dezvoltarii. Consider ca dl. Klaus Iohannis se incadreaza perfect la infractiunea de abuz in serviciu, motiv pentru care am inceput deja redactarea unei plangeri penale in acest sens, a scris Vasilescu pe Facebook.

Olguta Vasilescu, prima reactie dupa respingere. ii face plangere penala lui Iohannis

Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce Iohannis a anuntat respingerea numirii ei in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pe motiv ca nu are pregatirea.

Catalin Radulescu: Ma asteptam ca presedintele sa o respinga pe Lia Olguta Vasilescu, trebuie suspendat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca se astepta ca presedintele Iohannis sa o respinga din nou pe Lia Olguta Vasilescu pentru functia de ministru al Dezvoltarii si ca din acest motiv a si spus ca seful statului trebuie suspendat din functie.

Olguta Vasilescu, REACTIE FURIBUNDA dupa ce a fost respinsa din nou de presedinte: Klaus Iohannis se incadreaza perfect la infractiunea de abuz in serviciu. Am inceput deja redactarea unei plangeri penale in acest sens

Lia Olguta Vasilescu il ameninta pe presedintele Klaus Iohannis cu plangerea penala pentru abuz in serviciu dupa ce seful statului a respins din nou propunerea acesteia pentru functiile de vicepremier si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )