Libnet.ro
UNICEF

14:00

Serbia respinge cererea de extradare a lui Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Serbia respinge cererea de extradare a lui Sebastian Ghita

Sebastian Ghita nu va fi extradat in Romania, dupa ce judecatorii din cererea vecina au respins cererea formulata de Ministerul Justitiei. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Antena3

Dan Andronic, dupa ce Serbia a respins cererea de extradare a lui Sebastian Ghita: E o decizie normala. Absurd e la noi, nu la ei

Jurnalistul Dan Andronic a vorbit in emisiunea 100 de minute despredeciziaSerbiei de a respinge cererea de extradare a lui Sebastian Ghita. Am fost acum zece zile la Belgrad si era o.

Instanta din Serbia A RESPINS cererea de extradare a lui Sebastian GHITA: Ar fi PERSECUTAT POLITIC la Bucuresti

Inalta Curte de Justitie din Serbia a respins cererea de extradare a fostului deputat Sebastian Ghita, informeaza Stiripesurse. ro. Totodata, lui Ghita i s-a aprobat cererea deazil politic in Serbia.

Sebastian Ghita, PRIMA REACTIE dupa ce Serbia a refuzat cererea de extradare

Serbia a refuzat extradarea lui Sebastian Ghita, dupa cererea facuta de Romania. Mai mult, Ghita a primit si azil politic. Prin aceasta decizie, inalta Curte de Justitie din Belgrad a admis ca, in luna.

Justitia sarba a respins extradarea lui Sebastian Ghita

Sebastian Ghita nu va fi extradat din Serbia. Justitia sarba a refuzat cererea autoritatilor judiciare romane de predare a fugarului.

Cererea de extradare a lui Sebastian Ghita, respinsa de justitia din Serbia

Sebastian Ghita nu va fi extradat, cererea formulata de Ministerul roman al Justitiei fiind respinsa de inalta Curte de Justitie de la Belgrad, potrivit presei sarbesti. Decizia se bazeaza pe faptul ca fostul deputat PSD a primit azil in aceasta tara.

Sebastian Ghita, azil in Serbia

Curtea Suprema de la Belgrad a refuzat astazi sa il extradeze pe omul de afaceri si fost parlamentar roman Sebastian Ghita, inculpat pentru mai multe acuzatii de coruptie, spunand ca a primit azil in Serbia, relateaza agentia Associated Press, preluata de ABC News pe site-ul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )