Libnet.ro
UNICEF

11:15

SONDAJ. V-au convins argumentele lui Klaus Iohannis de a-i respinge pe Vasilescu, Laufer si Draghici?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. V-au convins argumentele lui Klaus Iohannis de a-i respinge pe Vasilescu, Laufer si Draghici?

Klaus Iohannis a trimis doua scrisori premierului Viorica Dancila in care argumenteaza refuzul pentru numirile pe care premierului le-a inaintat Palatului Cotroceni, in vederea ocuparii functiilor vacante din Gu. continuă pe Antena3

Ilan Laufer, replica dura pentru Klaus Iohannis: indeplinesc toate prevederile legale ca safiu membru al Guvernului Romaniei

Ilan Laufer a transmis joi un mesaj, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis motivarea refuzului sau. Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila doua scrisori in care arata motivele pentru.

KLAUS IOHANNIS NU MAI REPETA GRESEALA DIN CAZUL KOVESI Revocarea procurorului general, respinsa pe motive de ilegalitate

Klaus Iohannis are dreptul sa refuze revocarea, pe ilegalitate, conform motivarii data de CCR deciziei 358/2018.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, moment jenant la plecarea de la ceremonia istorica

Klaus Iohannis a plecat dupa ceremonia istorica de joi seara fara sa-si ia ramas bun de la invitatii extrem de importanti prezenti la Ateneul Roman. Momentul a fost remarcat si comentat apoi in studioul .

Ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Klaus Iohannis: Coeziunea este un aspect esential in avansarea proiectului comun european

Update: Primul demnitar care a luat cuvantul a fost presedintele Klaus Iohannis. Uniunea noastra este un proiect peren, capabil sa se remodeleze mereu. Ca parte integranta a acestei comunitati, Romaniei.

Klaus Iohannis, la ceremonia de preluare a presedintiei Consiliului UE: Ne propunem sa reusim impreuna sa consolidam unitatea si coeziunea, intr-un moment cu teste si mize importante pentru Uniunea noastra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in discursul sustinut la ceremonia de preluare de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene ca tara noastra isi propune ca, pe parcursul celor.

intrevedere intre Klaus Iohannis cu Subsecretarul de stat al Departamentului de Stat al SUA. Romania trebuie sa ramana un aliat predictibil, care RESPECTA valorile democratice si STATUL DE DREPT

Joi, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu David Hale, Subsecretarul de stat pentru afaceri politice al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, se arata intr-un comunicat de presa al.

Viorica Dancila a luat atitudine si l-a sunat pe Klaus Iohannis. Ce i-a spus premierul sefului statului

Dupa ce i-a respins oficial propunerile de ministri, Viorica Dancila l-a contactat pe Klaus Iohannis. Premierul l-a sunat, joi, pe presedinte , sustin surse politice pentru stiripesurse. ro. Nu se stie cu.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Presedintele merge la Ateneu, in prima confruntare cu Guvernul, dupa ce a respins ministrii

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Ceremonia de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Va fi prima intrevedere cu reprezentantii guvernului, dupa scrisorile pe care i le-a.

Reactii multiple in PSD dupa scrisorile lui Klaus Iohannis. Cum se apara Lia Vasilescu si ce variante are Guvernul?

Lia Olguta Vasilescu a reactionat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a motivat, in doua scrisori transmise premierului Dancila, refuzul numirii ministrilor la Transporturi si Dezvoltare.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )