Libnet.ro
UNICEF

18:45

Traian Basescu a pierdut batalia pentru cetatenie, dar si nu razboiul pentru reunirea cu R.Moldova

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu a pierdut batalia pentru cetatenie, dar si nu razboiul pentru reunirea cu R.Moldova

Decizia Curtii Supreme de Justitie din R. Moldova de a respinge recursul avocatului fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, in chestiunea cetateniei moldovenesti anulate de presedintele R. Moldova reprezinta o lovitura adresata unionismului de peste Prut in contextul alegerilor parlamentare din aceasta iarna. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a pierdut cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a pierdut cetatenia moldoveneasca. Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova a respins recursul prin care s-a solicitat anularea decretului emis de presedintele Igor Dodon.

Curtea Suprema de Justitie a decis: Traian Basescu a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Curtea Suprema de Justitie a respins miercuri, 7 noiembrie, recursul avocatului Andrei Bivol, care a solicitat anularea decretului presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, de retragere a cetateniei moldovenesti pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Magistratii au mentinut in vigoare decizia Curtii de Apel Chisinau, pronuntata in luna mai. Decizia CJS a fost publicata aseara pe pagina electronica a instantei, transmite IPN.

Avocat: Este culmea sa spui ca cetatenia lui Traian Basescu a fost retrasa din motive juridice

Andrei Bivol, avocatul ex-presedintelui Romaniei Traian Basescu, afirma ca este culmea sa spui ca cetatenia lui Traian Basescu a fost retrasa din motive juridice. in opinia lui, acest lucru a fost facut din considerente exclusiv politice. Declaratia a fost facuta la emisiunea Sfatul Tarii de la 10TV, transmite IPN.

Traian Basescu ironizeaza 11 masuri ale Guvernului: Sa vina Caragiale, sa plece guvernul!

Fostul presedinte Traian Basescu ironizeaza, intr-o postare pe Facebook, unsprezece masuri si actiuni ale Guvernului, precum cresterea salariilor si a pensiilor, constructia de scoli, spitale si autostrazi. Sa vina Caragiale, sa plece guvernul!, scrie Basescu.

Traian Basescu demonteaza promisiunile PSD: Sa vina Caragiale, sa plece Guvernul!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a atacat dur pe o retea de socializare masurile luate de actuala guvernare a PSD din domeniul economic si al justitiei. De asemenea, Basescu cere ca actualul.

Traian Basescu arunca in aer Guvernul PSD: Mai ticalosilor, avem 43,5 miliarde euro! Oameni buni, o spun fara ezitare - in parteneriatul public- privat se poate FURA NECONTROLAT!

Traian Basescu demasca din nou ticalosiile Guvernului. Fostul presedinte arata cum lasa PSD-ul lui Liviu Dragnea sa se fure necontrolat prin parteneriatul public privat de constructie de.

Traian Basescu a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a ramas fara cetatenia Republicii Moldova, Curtea suprema de Justitie de la Chisinau respingandu-i acestuia recursul la decizia anterioara de retragere a cetateniei.

Traian Basescu a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a ramas fara cetatenia Republicii Moldova, Curtea suprema de Justitie de la Chisinau respingandu-i acestuia recursul la decizia anterioara de retragere a.

Traian Basescu MITRALIAZA Guvernul: Biata Dancila merge si ea pe unde mai este primita

Traian Basescu lanseaza un atac extrem de dur la adresa Guvernului. Fostul presedinte critica initiativa premierului Viorica Dancila de a colinda tarile arabe cu doar doua luni inainte ca Romania.

Traian Basescu face clarificari dupa ce numarul sau de telefon a aparut in valiza Tel Drum

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, dupa ce numarul sau de telefon apare in agenda din valiza cu documente apartinand firmei Tel Drum gasita in Teleorman, ca acesta este public si poate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2005 seconds )