Libnet.ro
UNICEF

22:30

USR: PSD vrea la sefia DNA un specialist in gospodarie si atelier... sau pe una ca Dancila

B1 B1,
USR: PSD vrea la sefia DNA un specialist in gospodarie si atelier... sau pe una ca Dancila

Decizia lui Tudorel Toader de a-i respinge pe toti cei patru candidati pentru sefia DNA confirma faptul ca este destul de dificil pentru coalitia PSD-ALDE sa gaseasca un om neconflictual precum Viorica. continuă pe B1

Reactie din PSD despre sefia DNA: Ministrul Justitiei a luat o decizie profesionista

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca decizia ministrului Justitiei de a nu selecta un candidat pentru a prelua sefia DNA este una profesionista. Eu cred ca a luat o.

PESEDISTII jubileaza dupa ce TOADER a respins toti candidatii la sefia DNA: Rezultatul era previzibil

Senatorul PSD, Nicolae Serban, a reactionat dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a respins cei patru candidatii la sefia DNA, precizand ca rezultatul era previzibil. Era oarecum previzibil. Nu mi-a.

TUDOREL TOADER atacat DUR dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Aplica principiul sovietic potrivit caruia reluam procedura pana iese cum vrem noi

Decizia ministrului Jusatitiei, Tudorel Toader, de a respinge toti cei patru candidati la sefia DNA este inadmisibila, considera PNL. Decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a refuza desemnarea.

Reactia PNL la respingerea de catre Toader a candidatilor pentru sefia DNA: Asteapta candidatura unuia dintre cavalerii apocalipsei justitiei

PNL il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cel care a decis respingerea tuturor celor patru candidati pentru sefia DNA, precizand ca demnitarul probabil asteapta o candidatura a unui dintre cavalerii apocalipsei justitiei.

Toader: Niciunul dintre candidatii la sefia DNA nu indeplineste conditiile. Se reia procedura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca niciun candidat la sefia DNA nu a intrunit conditiile. Ministerul Justitiei a organizat, in perioada 09 27. 2018, procedura de selectie a.

Florentina Mirica, inainte de interviul pentru sefia DNA: Coruptia e un fenomen generalizat, de la acea ciocolata data la ghiseu, la procentul de 10% din valoarea contractelor

Florentina Mirica, unul dintre cei patru candidati la sefia DNA, a declarat, inainte de inceperea interviului cu Ministrul Justitiei, ca spera ca experienta si proiectul sau managerial sa fie de succes.

Fost director in Ministerul Justitiei, ironii ACIDE la adresa candidatilor la sefia DNA: Astia chiar sunt rupti total de realitati. Au tras betisoarele scurte

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul Justitiei, comenteaza ironic candidaturile la sefia DNA. Au tras betisoarele scurte , scrie Mocanu pe Facebook. Trei, Doamne, si toti trei! Avem trei 3).

S-a aflat! AVERILE celor patru candidati la sefia DNA: Cine este cel mai BOGAT

Patru candidati s-au inscris in lupta pentru sefia DNA - Elena Grecu fost procuror sef la Constanta), Marius Iacob procuror-sef adjunct al DNA), Cristian Lazar procuror de la Parchetul General) si Florentina.

S-a aflat! AVERILE celor patru candidati la sefia DNA: Cine este cel mai BOGAT

Patru candidati s-au inscris in lupta pentru sefia DNA - Elena Grecu fost procuror sef la Constanta), Marius Iacob procuror-sef adjunct al DNA), Cristian Lazar procuror de la Parchetul General) si Florentina.

Augustin Lazar,prima reactie dupa ce 4 procurori s-au inscris in cursa pentru sefia DNA: Nu este un act de curaj, ci o dovada a datoriei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit marti, la sediul CSM, despre candidatii inscrisi pentru sefia DNA, spunand ca gestul acestora nu este unul de curaj in actualul context ci o dovada a sentimentului datoriei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )