Libnet.ro
UNICEF

15:46

Viorica Dancila: Iohannis impiedica functionarea Guvernului! Premierul trimite presedintelui propunerile pentru ministrii interimari

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Iohannis impiedica functionarea Guvernului! Premierul trimite presedintelui propunerile pentru ministrii interimari

Prim-ministrul Viorica Dancila considera inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile Ministerului. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Este inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui de a respinge propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis marti, printr-un comunicat de presa ca i se pare inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge cele trei propuneri de.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis, insa presedintele nu i-a raspuns la telefon - surse

Premierul Viorica Dancila l-a sunat, marti, pe Klaus Iohannis, insa reprezentantii Administratiei Prezidentiale i-au transmis ca presedintele este ocupat si nu poate vorbi au declarat surse politice pentru HotNews. ro.

Viorica Dancila: Am marit bugetul pentru invatamant cu aproape 47% in acest an. Educatia e o prioritate a Guvernului, alaturi de Sanatate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca educatia este o prioritate a Guvernului PSD-ALDE, lucru demonstrat de faptul ca a marit bugetul pentru acest domeniu cu aproape 47% in 2019. Educatia este o prioritat.

Cine sunt cei trei ministri propusi interimari de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila va transmite marti seara presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, a ministrului Eugen Teodorovici.

Dancila: Iohannis a adus lacrimi in randul pensionarilor

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, faptul ca presedintele Klaus Iohannis si partidul care-l sustine pe acesta au adus lacrimi in randul pensionarilor, facandu-i vinovati de taierea pensiilor si salariilor.

Liviu Dragnea, asteptat cu proteste la Iasi. Liderul PSD participa, alaturi de premierul Viorica Dancila, la alegerile pentru conducerea filialei partidului

Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si mai multi ministri au anuntat prezenta la Iasi sambata, 20 aprilie, pentru alegerile interne ale filialei PSD Iasi. Actiunea politica vizeaza confirmarea in functie a actualului sef interimar, Maricel Popa, singurul candidat pentru ocuparea postului.

Viorica Dancila a facut o gafa in timp ce vorbea despre educatie: A fi educator, invatator sau profesor inseamna ca tu insusi sa inveti zi de zi

Premierul Viorica Dancila a facut o noua greseala gramaticala, chiar in timp ce tinea un discurs despre educatie, la Guvern. A spus tu insusi, corect fiind tu insuti.

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, chemati de Liviu Dragnea la o sedinta de URGENTA

Prim-ministrul, Viorica Dancila, si Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au fost chemati la o sedinta a coalitiei de catre Liviu Dragnea, relateaza stiripesurse. ro. Sedinta are loc chiar la.

Florin Piersic, surpriza pentru Viorica Dancila, la Antena 3

Florin Piersic i-a transmis duminica un mesaj premierului Viorica Dancila, cu ocazia zilei onomastice. ii transmit salutari, toate cele bune. Sa mearga cat se poate spre binele acestui neam exceptional.

Viorica Dancila, raspuns prompt pentru liberali: Un om care jigneste femeile este un om slab. Femeile sunt mult mai puternice decat el

Viorica Dancila le-a raspuns liberalilor care care au criticat PSD si care i-au adresat diverse jigniri in timpul manifestatiei electorale de la Alexandria. Am vazut astazi un asa zis lider de partid care.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )