Libnet.ro
UNICEF

05:30

Biroul Electoral Central a admis inca doua candidaturi independente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Biroul Electoral Central a admis inca doua candidaturi independente

Biroul Electoral Central BEC) a admis inca doua candidaturi independente, listele propuse de trei partide si parte din candidaturile depuse de un alt partid. Termenul pentru admiterea sau respingerea candidaturilor a expirat sambata. Joi, BEC a admis o candidatura independenta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai si listele a noua partide si aliante. continuă pe Ziarul Bursa

Biroul Electoral Central a ADMIS noi candidaturi la alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central BEC) a admis inca doua candidaturi independente, listele propuse de trei partide si parte din candidaturile depuse de un alt partid. Termenul pentru admiterea sau respingerea candidaturilor.

Biroul Electoral Central a anuntat candidaturile acceptate pentru euroalegeri. Cine a fost respins

Biroul Electoral Central BEC) a admis, pana acum, o candidatura independenta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai si listele a noua partide si aliante. Termenul pentru admiterea sau respingerea candidaturilor expira sambata.

BEC a admis o candidatura independenta si listele a noua partide si aliante pentru alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis pana in acest moment o candidatura independenta si listele a noua partide si aliante pentru alegerile parlamentare din 26 mai. Termenul pentru emiterea si respingerea.

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: BEC a admis o candidatura independenta

Biroul Electoral Central BEC) a admis, pana acum, o candidatura independenta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai si listele a noua partide si aliante.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )