Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biroul Electoral Central a ADMIS noi candidaturi la alegerile europarlamentare

B1 B1,
Biroul Electoral Central a ADMIS noi candidaturi la alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central BEC) a admis inca doua candidaturi independente, listele propuse de trei partide si parte din candidaturile depuse de un alt partid. Termenul pentru admiterea sau respingerea candidaturilor. continuă pe B1

Biroul Electoral Central a admis inca doua candidaturi independente

Biroul Electoral Central BEC) a admis inca doua candidaturi independente, listele propuse de trei partide si parte din candidaturile depuse de un alt partid. Termenul pentru admiterea sau respingerea candidaturilor a expirat sambata. Joi, BEC a admis o candidatura independenta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai si listele a noua partide si aliante.

Biroul Electoral Central a anuntat candidaturile acceptate pentru euroalegeri. Cine a fost respins

Biroul Electoral Central BEC) a admis, pana acum, o candidatura independenta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai si listele a noua partide si aliante. Termenul pentru admiterea sau respingerea candidaturilor expira sambata.

BEC a admis o candidatura independenta si listele a noua partide si aliante pentru alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis pana in acest moment o candidatura independenta si listele a noua partide si aliante pentru alegerile parlamentare din 26 mai. Termenul pentru emiterea si respingerea.

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: BEC a admis o candidatura independenta

Biroul Electoral Central BEC) a admis, pana acum, o candidatura independenta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai si listele a noua partide si aliante.

Cine e Gregoriana Tudoran, femeia care candideaza la alegerile europarlamentare sustinuta de promotorii autostrazii A8. Este o premiera pentru Romania

Biroul Electoral Central a admis candidatura independenta la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 a Gregorianei Tudoran, o tanara din Iasi membra a grupului de initiativa civica impreuna pentru A8.

S-au stabilit candidatii la alegerile europarlamentare 2019: noua partide si un independent

Biroul Electoral Central BEC) a admis, pana acum, o candidatura independenta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai si listele a noua partide si aliante. Termenul pentru admiterea sau respingerea candidaturilor expira sambata, conform Digi24 .

Razboi total in PNL, inainte de alegerile europarlamentare

Este razboi total in PNL. Desi liderii partidului fac apel la mobilizare generala pentru alegerile europarlamentare, pentru a invinge PSD si ALDEin alegerile din 26 mai,potrivit unor surse din inter.

Sondaj. Cu ce partid veti vota la alegerile europarlamentare?

Mai sunt mai putin de doua luni pana la alegerile europarlamentare si scena politica fierbe. Partidele si-au ales candidatii, campania electorala oficiala e pe cale sa inceapa in.

Mihai Sora va fi observator independent la alegerile europarlamentare din mai: Va indemn si pe dumneavoastra, dragi prieteni, sa va inscrieti

Filosoful Mihai Sora 102 ani) a anuntat ca va fi observator independent la alegerile europarlamentare din 26 mai, in Vrancea. Dragi prieteni, la alegerile din 26 mai, voi fi observator independent. Voi merge in .

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Viktor Orban isi lanseaza campania atacandu-i pe Weber si Juncker

Premierul ungar Viktor Orban si-a reluat, ieri, atacurile asupra statului major al dreptei europene, cu care partidul sau este aliat, luandu-i la tinta pe Jean-Claude Juncker si Manfred Weber, cu prilejul lansarii campaniei sale pentru alegerile europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )