Libnet.ro
UNICEF

15:01

Dan Barna, dupa motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader: Solidaritatea PSD in protectia penalilor este una impecabila

Adevărul Adevărul,
Dan Barna, dupa motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader: Solidaritatea PSD in protectia penalilor este una impecabila

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, dupa respingerea motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, ca solidaritatea PSD in protectia penalilor este una impecabila, in Romania existand o majoritate care sustine infractorii, iar Tudorel Toader fiind impresarul acestora. continuă pe Adevărul

Zi cruciala pentru Justitie. Deputatii dezbat motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader

Zi cruciala pentru Justitie. incep dezbaterile in Parlament pe tema motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, motiune care va decide daca Tudorel Toader ramane sau nu in.

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla Un ministru de nota patru urmeaza sa primeasca miercuri votul in plenul Camerei Deputatilor. Marti, initiatorii au prezentat o evaluare care contine 20 de puncte, tot atatea cate sunt si in documentele prin care Tudorel.

Dragnea, despre votul la motiunea simpla impotriva lui Toader: Eu nu pot sa intorc niciodata la spate mana deputatilor PSD

Liviu Dragnea a lasat de inteles, marti, ca nu le va cere colegilor social-democrati din Camera Deputatilor sa nu voteze motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader.

Surse: PSD ar putea vota motiunea Opozitiei impotriva lui Tudorel Toader ca sa-l ajute pe Dragnea

Deputatii PSD ar putea vota miercuri motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Justitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Miza: Liviu Dragnea ar putea invoca faptul ca Tudorel Toader a ramas fara sprijin politic in Parlament, motiv sa-l dea afara din Guvern pe ministrul Justitiei. Liderul PSD vrea sa scape de Toader, insa Tariceanu se opune. Motiunea va fi votata miercuri in plen.

Dan Barna: PSD apara penalii printr-o solidaritate ireprosabila

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat astazi dupa respingerea motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, ca solidaritatea PSD in protectia penalilor este una impecabila, in Romania existand o majoritate care sustine infractorii, Tudorel Toader fiind impresarul acestora, scrie Agerpres.

Deputatii dezbat motiunea simpla pe Justitie

Plenul Camerei Deputatilor dezbate astazi motiunea simpla, initiata de PNL si USR, intitulata Ministrul Justitiei, un ministru de nota 4 patru), in care cer demisia lui Tudorel Toader, pe care il acuza, in 20 de puncte, ca prin comportamentul sau a abandonat Justitia in mana infractorilor si a trimis Romania in trecut, in perioada Nastase-Stanoiu, in care dosarele se rezolvau in sedinte de partid.

EXCLUSIV cu Dan Barna, USR: Raul cel mai mare? Am inceput sa acceptam sa fim condusi de infractori

Dan Barna, liderul USR, munceste de la 9 dimineata la 9 seara. Cu toate acestea, rade des, zambeste si isi pastreaza optimismul. Cum supravietuim stresului, provocarilor, problemelor intampinate la nivel politic? Ne bucuram de micile succese pe.

Deputatii au respins motiunea impotriva ministrului Justitiei

ACTUALIZARE: Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei a fost respinsa Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost respinsa astazi de plenul Camerei Deputatilor. ------ Votul asupra motiunii simple impotriva Ministrului Justitiei Tudorel Toader este dat astazi de deputati. Rezultatul votului ar putea reprezenta o supriza, in conditiile in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca parlamentarii PSD vor vota sa cum le dicteaza constiinta.

Deputatii PSD il ameninta pe Tudorel Toader: Daca nu publica dovezile promise despre Augustin Lazar, nu il salveaza de motiunea simpla

Intarzierea lui Tudorel Toader de a prezenta dovada privind clasarea data de Augustin Lazar intr-un dosar al presedintelui Klaus Iohannis provoaca mari nemultumiri in PSD. Liviu Plesoianu, unul dintre cei.

Papa Francisc, dupa sangerosul atac impotriva evreilor de la sinagoga din Pittsburgh: Toti suntem cu adevarat raniti de acest ACT INUMAN de VIOLENTA

Papa Francisc a reactionat, duminica, dupa sangerosul atac comis in SUA impotriva evreilor de la sinagoga din Pittsburgh, soldat cu 11 morti. Sfantul Parinte a denuntat atacul drept un act inuman de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )