Libnet.ro
UNICEF

01:05

Departamentul de Stat al SUA, mesaj ferm pentru PSD: Cerem respingerea oricaror propuneri de amnistie

Adevărul Adevărul,
Departamentul de Stat al SUA, mesaj ferm pentru PSD: Cerem respingerea oricaror propuneri de amnistie

Subsecretarul de stat pentru afaceri politice in Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii David Hale a afirmat ca a transnis utoritatilor de la Bucuresti ingrijorarile Washingtonului in legatura cu recentele evenimente din Romania privind statul de drept si politicile fiscale adoptate in luna decembrie, considerand ca acestea ar putea avea un impact negativ asupra economiei si a mediului de afaceri. continuă pe Adevărul

Mesaj ferm al SUA: Cerem respingerea oricarei amnistii!

Subsecretarul de stat pentru afaceri politice in Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii David Hale a transmis autoritatilor de la Bucuresti ingrijorarile Washingtonului in legatura cu recentele evenimente din Romania privind statul de.

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, mesaj ferm pe tema suspendarii din functie a lui Klaus Iohannis

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a declarat luni ca prin actiunile sale presedintele Klaus Iohannis a incalcat prevederile Constitutiei, astfel incat ar exista motive constitutionale pentru a fi.

Ludovic Orban, mesaj pentru PSD: Olguta si Draghici vor ajunge ministri la calendele grecesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia premierului Viorica Dancila de a retrimite sefului statului aceleasi propuneri pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor nu este conforma cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )