Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dragnea, atac la Iohannis: Nu cred ca poate fi banuit de foarte multa inteligenta

Adevărul Adevărul,
Dragnea, atac la Iohannis: Nu cred ca poate fi banuit de foarte multa inteligenta

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referindu-se la argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru respingerea nominlizarilor facute de PSD pentru portofoliile Justitiei, Fondurilor Europene si pentru Romanii de pretutindeni, ca un presedinte care nu mai stie intrebarile pe care le-a adresat poporului la referendum nu poate fi banuit de foarte multa inteligenta cand inventeaza niste motive pentru a refuza niste ministri. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre Iohannis: Nu cred ca poate fi banuit de foarte multa inteligenta

Liviu Dragnea a declarat ca un presedinte care nici macar nu mai stie intrebarile pe care le-a adresat poporului roman, pe care il cheama la referendum, nu poate fi banuit de foarte multa inteligenta atunci.

DRAGNEA: Iohannis nu poate fi banuit de foarte multa inteligenta

ACTUALIZARE Dragnea: Autostrada Sudului porneste, saptamana viitoare, ca procedura ----- * ACTUALIZARE Dragnea, despre scrisoarea Comisiei Europene: Corina Cretu a votat impotriva Romaniei ----- * ACTUALIZARE Dragnea: Pentru mine, subiectul remanierii este inchis .

Liviu Dragnea: Iohannis nu poate fi banuit de prea multa inteligenta

Liviu Dragnea il ataca dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele s-a incurcat in intrebarile de la referendum. Seful PSD spune despre presedintele tarii ca nu poate fi banuit de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )