Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele a respins numirea Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer: Remanierea, o solutie slaba. Cea corecta era inlocuirea acestui Guvern (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele a respins numirea Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer: Remanierea, o solutie slaba. Cea corecta era inlocuirea acestui Guvern (VIDEO)

Klaus Iohannis criticat intr-o declaratie de presa remanierea guvernamentala facuta de PSD in urma Comitetului Executiv si a anuntat public respingerea numirii lui Ilan Laufer in fruntea Ministerului. continuă pe B1

Eugen Teodorovici, dupa ce Ilan Laufer l-a acuzat pe Iohannis de antisemitism: Daca se confirma, sunt conotatii dincolo de granitele acestei tari

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus marti la TVR ca presedintele Klaus Iohannis da peste cap agenda intregii tari, dupa ce a respins revocarea din functie a vicepremierului Paul Stanescu si numirea Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor. Totodata, Teodorovici a spus ca Iohannis ar trebui sa raspunda cat mai repede acuzatiilor facute de Ilan Laufer, care a sustinute ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi in functie este un nou act de antisemitism.

De ce a refuzat Klaus Iohannis desemnarea Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noua varianta de guvern Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat marti desemnarea Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Economiei. Presedintele Iohannis a explicat ca nu consider?.

Prima REACTIE a PSD dupa ce Iohannis i-a dat dat SAH MAT lui Dragnea: Sa refuzi doi ministri... Olguta Vasilescu si Ilan Laufer, OUT din Guvern!

PSD reactioneaza prompt dupa lovitura dura data de Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea. Presedintele a refuzat sa accepte doua dintre cele opt propuneri de noi ministri. Si anume: Olguta Vasilescu la Ministeru.

Cristian Tudor Popescu explica de ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Jurnalistul crede ca presedintele a facut o miscare politica de teama de nu pierde si mai multa imagine in fata electoratului sau. Ar fi trebuit sa respinga mult mai multe propuneri de ministri, nu.

Cu ce solutie ar putea veni PSD dupa decizia lui Iohannis de a ii respinge pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Codrin Stefanescu, proaspat numit secretar general al PSD, a avut marti o reactie rapida dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca accepta remanierea Executivului, insa nu si solutiile propuse pentru Ministerul Transporturilor si cel al.

Klaus Iohannis respinge numirile Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noul guvern Dancila: Nu le consider potrivite!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la Cotroceni. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Liderii PSD, sedinta de urgenta dupa ce Iohannis a refuzat numirile a doi ministri in noul guvern Dancila

Liderii PSD se reunesc de urgenta peste mai putin de o ora pentru a discuta urmatorul pas, dupa ce Klaus Iohannis a respins numirea Olgutei Vasilescu si al lui Ilan Laufer. Liviu Dragnea si Calin.

SONDAJ Ce credeti despre situatia produsa de decizia presedintelui Iohannis n privinta Olgutei Vasilescu?

Olguta Vasilescu s-a trezit marti dupa-amiaza fara portofoliu in Guvern, dupa ce presedintele Iohannis a acceptat revocarea ei din functia de ministru al Muncii, dar a respins numirea ei la Transporturi. Ce crezi despre situatia produsa de decizia presedintelui?Participa la sondajul HotNews. ro.

Digi24: C.T. Popescu explica de ce Olguta Vasilescu si Ilan Laufer au fost refuzati de Klaus Iohannis - Efectul va fi de imagine

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca se pot gasi motivatii pentru respingerea tuturor propunerilor de ministri din Guvernul Dancila 2. intrebarea, mai spune jurnalistul, este ce va face acum Liviu Dragnea cu Lia Olguta Vasilescu, ramasa fara functie de ministru.

Ilan Laufer: Iohannis comite un nou act de antisemitism prin respingerea mea. Voi face plangere la Consiliul Anti-Discriminare!

Ilan Laufer reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerea PSD ca el sa conduca ministerul pentruDezvoltare Regionala. Voi face plangere la Consiliul National pentru Combaterea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )