Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie din Guvern dupa scrisoarea lui Iohannis pe refuzul ministrilor: Vom trimite cazierele si vom astepta reactia presedintelui

B1 B1,
Prima reactie din Guvern dupa scrisoarea lui Iohannis pe refuzul ministrilor: Vom trimite cazierele si vom astepta reactia presedintelui

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannnis a trimis scrisoarea prin care motiveaza respingerea pentru a treia oara a propunerilor de ministri prin faptul ca do. continuă pe B1

Prima reactie a procurorului general dupa decizia Curtii Constitutionale privind protocoalele

Procurorul general Augustin Lazar se declara optimist, dupa decizia Curtii Constitutionale pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016, ca actele de urmarire penala din dosarele in curs vor fi considerate legale, el spunand ca nimeni nu isi doreste sa faca dosare care sa il compromita in final ca profesionist. in urma deciziei CCR, instantele judecatoresti vor putea stabili, pentru dosarele in curs de judecata si a caror instrumentare s-a facut si pe baza protocoalelor semnate cu SRI, in ce masura s-a produs o incalcare a dispozitiilor referitoare la competenta materiala si dupa calitatea persoanei a organului de urmarire penala.

TVR, prima reactie dupa ce Mihai Traistariu si Dan Bittman s-au retras din concursul Eurovision

Dupa ce Mihai Traistariu si Dan Bittman au anuntat ca se retrag din concursul Eurovision, TVR a a avut o prima reactie. ESC este un concurs in care cei talentati si puternici castiga, dar,.

Adina Florea, prima reactie dupa ce DNA a cerut arestarea lui Onea si Negulescu

Adina Florea a avut o prima reactie dupa ce DNA a cerutarestarea lui Mircea Negulescu si Lucian Onea, cei doi procurori de la unitatea de elita DNA Ploiesti. intrebata daca urmeaza sa fie chemati.

Adina Florea, prima reactie dupa ce s-a cerut arestarea lui Onea si Negulescu

Adina Florea a avut o prima reactie dupa ce DNA a cerutarestarea lui Mircea Negulescu si Lucian Onea, cei doi procurori de la unitatea de elita DNA Ploiesti. intrebata daca urmeaza sa fie chemati.

Prima reactie a lui Melescanu privind Brexit-ul: Iesirea din UE fara acord ar putea crea probleme pentru cetatenii romni

Intr-o prima reactie fata de decizia Parlamentului de la Londra privind Brexit-ul, ministrul de externe Teodor Melescanu a spus ca o iesire fara acord ar putea ridica probleme pentru cetatenii romani si, in general, pentru cetatenii europeni care traiesc sau studiaza in Marea Britanie.

Dupa decizia CNA, Iohannis apara Realitatea TV cu un ton sumbru si cateva avertismente

Iohannis trece printr-o perioada foarte dificila si este complet dezamagit de atitudinea guvernului si a diverselor autoritati din capitala. Desi ar trebui sa aiba emotii referitoare la viitorul legislativ al tarii, Klaus Iohannis si-a exprimat miercuri regretul pentru sanctiunile CNA din ultimele zile. in contextul in care suspendarea emisiei Realitatea TV pare sa fie motivata [] .

ROBOR la 3 luni inregistreaza prima crestere din 2019: la cat se situeaza astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, creste pentru prima data in 2019, dupa mai multe sedinte consecutive in care a scazut si doar una in care a stagnat.

Australian Open: Daria Kasatkina, prima victima din Top 10 - A cstigat doar trei game-uri cu Timea Bacsinszky

Perioada mai putin fasta a continuat pentru Daria Kasatkina si la Australian Open, rusoaica fiind prima jucatoare din TOP 10 mondial care paraseste competitia de la Melbourne. Nu doar atat, Daria a pierdut in 55 de minute, perioada in care a castigat doar trei game-uri in disputa cu Timea Bacsinszky 6-0, 6-3).

Guvernul, reactie dura la scrisoarea lui Iohannis: Vom trimite cazierele si vom astepta reactia presedintelui

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a reactionat joi, la Antena 3, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a transmis intr-o scrisoareca, in continuare, propunerile de numire in functia de membru al.

Prima reactie a PSD dupa ce Iohannis i-a respins pe Olguta Vasilescu si Draghici pentru ca n-au cazier judiciar. Ce vrea sa faca Guvernul

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a declarat ,joi, ca, probabil, Executivul va retrimite la Palatul Cotroceni documentatia care insoteste propunerile de numire a ministrilor Dezvoltarii si Transporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )