Libnet.ro
UNICEF

14:15

Viorica Dancila: Asteptam motivarea presedintelui pentru respingerea celor trei propuneri de ministri (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Asteptam motivarea presedintelui pentru respingerea celor trei propuneri de ministri (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa faca publice motivele pentru care a respins propunerile de ministri. Asteptam motivarea pentru respingerea. continuă pe B1

EUGEN TOMAC, SCRISOARE CATRE PREMIERUL VIORICA DANCILA: Opriti posibila fraudare a voturilor romanilor care detin si cetatenie maghiara

Liderul PMP, Eugen Tomac, a transmis, marti, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila in care ii solicita masuri concrete pentru a opri posibila fraudare a voturilor romanilor care detin si cetatenie maghiara, estimand ca exista peste 500. 000 de astfel de persoane. Potrivit lui Tomac, luandu-se in considerare prezenta scazuta de obicei la alegerile europarlamentare, aceasta forma de frauda electorala poate fi de natura sa influenteze decisiv rezultatul alegerilor.

Viorica Dancila, prezenta la Marsul Vietii de la Auschwitz. Este un eveniment tulburator. Am ales sa particip pentru a arata solidaritate

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a participat la Marsul Vietii de la Auschwitzpentru a arata solidaritate, pentru a trage un semnal de alarma tuturor celor care inca mai cred in.

VIORICA DANCILA, DESPRE PARTICIPAREA LA SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Nu am fost invitata inca

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

UPDATE Viorica Dancila renunta la Anca Alexandrescu, consilierul-forte impus de Liviu Dragnea / Premierul: Nu e niciun conflict intre mine si liderul PSD. Trebuie sa intensificam comunicarea de la partid

Viorica Dancila se desparte de Anca Alexandrescu, consilierul pe care Liviu Dragnea i l-a impus premierului, au declarat surse politice pentru HotNews. Ulterior, Viorica Dancila a confirmat informatia. Premierul nu a dat amanunte concrete despre motivele deciziei, sustinand ca nu e in conflict cu Dragnea, iar in campanie electorala trebuie sa intensificam comunicarea de la partid.

VIORICA DANCILA: Nu este niciun conflict intre mine si liderul PSD

Premierul Viorica Dancila a confirmat astazi, plecarea Ancai Alexandrescu, care era consilier onorific, de la Guvern, spunand ca in campanie electorala este importanta comunicarea de partid, si a negat existenta unui conflict cu liderul PSD Liviu Dragnea.

Viorica Dancila, intrebata daca va vota la referendum: Hotararea o vom lua in Comitetul Executiv National al PSD (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca o decizie cu privire la votul de la referendumul de pe 26 mai va fi luata la nivel de partid. intrebata daca va vota la referendum, Viorica Dancila a raspuns:.

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul liderilor UE de la Sibiu: Mi se pare nepotrivit! Tocmai cei care au muncit nu au fost invitati

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca este nemultumita de atitudinea Presedintiei, care nu a lansat o invitatie catre premier pentru participarea la Summit-ul de la Sibiu din data de 9 mai. Daca.

Viorica Dancila: Anca Alexandrescu se ocupa de comunicarea de la partid pentru ca suntem in campania electorala. Nu e nici un conflict intre mine si Liviu Dragnea(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri ca Anca Alexandrescu, care ocupa functia de consilier onorific al prim-ministrului se ocupa de comunicarea PSD, avand in vedere ca suntem in timpul campaniei.

Viorica Dancila renunta la Anca Alexandrescu, consilierul-forte impus de Liviu Dragnea (surse)

Viorica Dancila se desparte de Anca Alexandrescu, consilierul pe care Liviu Dragnea i l-a impus premierului, au declarat surse politice pentru HotNews.

Viorica Dancila, dupa participarea la Marsul International al Vietii, de la Auschwitz: Un angajament ferm privind combaterea antisemitismului este cel mai potrivit omagiu pentru victimele urii(FOTO)

Premierul Viorica Dancila a participat joi a Marsul International al Vietii, eveniment care a presuspus parcurgerea pe jos a distantei de la Auschwitz la Birkenau. intr-un mesaj publicat ulterior pe contul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )