Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila, despre respingerea pactului propus de Iohannis: La orice proiect poti sa vii cu amendamente

B1 B1,
Viorica Dancila, despre respingerea pactului propus de Iohannis: La orice proiect poti sa vii cu amendamente

Premierul Viorica Dancila a explicat, marti seara, decizia de a nu semna pactul propus de presedintele Klaus Iohannis dupa consultarilor de la Cotroceni. Sefa interimara a PSD a subliniat ca la orice proiect tr. continuă pe B1

Ce spune Viorica Dancila despre o posibila eliberare a lui Dragnea in luna iulie cu ajutorul CCR

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila a vorbit despre posibilitatea ca Liviu Dragnea sa fie eliberat din puscarie ca urmare a deciziei CCR. Curtea va judeca pe 3 iulie daca completul de 3 judecatori care l-a condamnat pe Liviu Dragnea in prima instanta la trei ani si jumatate cu executare in dosarul angajarilor fictive a fost legal constituit. O decizie favorabila l-ar scoate pe fostul lider PSD de dupa gratii.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura nu a fost tratata cu seriozitate

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa respingerea motiunii de cenzura, ca aceasta nu a fost tratata cu seriozitate de opozitie, iar votul ii intareste convingerea ca alianta de la guvernare este puternica.

Motiunea de cenzura a picat, iar Viorica Dancila ramane neatinsa

Motiunea de cenzura a picat. Asta inseamna ca Guvernul condus de Viorica Dancila va ramane la putere, in ciuda eforturilor concertate ale partidelor din opozitie. Nici macar aceasta alianta fortata nu a reusit sa darame guvernul format de majoritatea PSD si ALDE. Asta spune multe despre forta opozitiei. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a .

Viorica Dancila, anunt despre candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, la Adevarul live, ca isi mentine decizia de a nu candida la alegerile prezidentiale, dar a precizat ca sunt luate in calcul si persoane din afara.

Viorica Dancila, atac la opozitie, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Este a treia oara cand propuneti daramarea unui guvern fara a veni cu ceva nou

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa opozitie de la tribuna Parlamentului, acolo unde si-a prezentat, marti, punctul de vedere inainte de votul asupra motiunii de cenzura. Dancila.

Viorica Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei, in acord cu recomandarile MCV, Comisiei de la Venetia, ale GRECO, dar si ale SUA

Premierul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, informeaza Guvernul. in cadrul intrevederii, Dancila a solicitat sprijinul procurorului general al SUA pentru includerea Romaniei in Programul Visa Waiver, aspect aflat in atentia autoritatilor romane.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Toti ministrii, convocati de Viorica Dancila in Parlament

UPDATE Ministrii cabinetului Dancila au fost chemati la Parlament de catre premierul Viorica Dancila, marti, la ora 13:30. Acestia vor fi prezenti in sala unde se va vota motiunea de.

INTERVIU Candideaza Viorica Dancila la prezidentiale? Raspunsul transant oferit de premier

Premierul Viorica Dancila a dezvaluit la Adevarul Live pozitia sa privind o candidatura la alegerile prezidentiale din partea PSD, in contextul in care Guvernul tocmai a trecut de motiunea de cenzura a Opozitiei unite.

Viorica Dancila nu exclude un candidat independent sustinut de PSD pentru alegerile prezidentiale Luam in calcul si restructurarea Guvernului

PSD va evalua prin sondaje sansele candidatului partidului la alegerile prezidentiale, sondaje care vor masura candidati independenti, a declarat marti seara premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, catre opozitie: Va intreb cu toata sinceritatea, chiar va doriti sa veniti la guvernare?

Premierul Viorica Dancila a sustinut, marti, in PArlament, un discurs in care acuza Opozitia capromoveaza instabilitatea, ca mistificaadevarul si ca, de fapt, nu doreste sa treaca la.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )