Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS ACUZA GASTILE DIN PSD Remanierea guvernului Dancila, respinsa oficial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS ACUZA GASTILE DIN PSD Remanierea guvernului Dancila, respinsa oficial

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, ieri, premierului Viorica Dancila, scrisorile oficiale prin care arata motivele pentru care nu este de acord cu remanierea guvernului, solicitata la mijlocul lunii aprilie. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis indeamna romanii, din nou, la vot pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel pe pagina sa personala de facebook catre toti romanii sa vina la vot, adaugand ca noi nu suntem un neam de hoti, suntem un popor care vrea justitie.

Presedintele Klaus Iohannis, noi atacuri la adresa PSD: Pentru PSD e mult mai bine sa-i fie bine lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a lansat noi atacuri la adresa PSD. Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput declaratia de la Palatul Cotroceni cu o serie de atacuri la adresa PSD. A amintit, din nou, de incercarile social-democratilor de a modifica legile justitiei dupa bunul plac. Seful statului crede [] .

Klaus Iohannis refuza remanierea propusa de PSD: Nu e facuta pentru a guverna mai bine!

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 15 mai, o declaratie de presa. Presedintele vine cu un nou atac la adresa Guvernului si sustine ca PSD are cea mai proasta guvernare de dupa Revolutie. Iohannis sustine.

Viorica Dancila: Remanierea trebuie sa aiba loc. Oportunitatea apartine premierului, nu presedintelui

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca refuzul lui Klaus Iohannis de numire a ministrilor propusi de PSD ar fi trebuit sa se bazeze pe argumente de legalitate, nu de oportunitate, asa cum s-a intamplat,.

Seful Radioului public a cerut la CNA lamuriri cat si cum sa dea RRA declaratiile lui Iohannis. CNA: Nu e de competenta noastra. Un membru al CA al SRR acuza comenzi politice PSD. Ce spune Severin

Declaratiile politice facute in ultima vreme de presedinte l-au determinat pe seful Radioului public, Georgica Severin, sa ceara lamuriri la CNA in legatura cu ce ar trebui sa faca institutia in cazul lui Klaus Iohannis. Azi, CNA a discutat doua adrese din partea lui Severin, chit ca subiectul nu intra in sfera sa de competenta. Un membru al CA al Radioului public, Alexandru Moraru, acuza amestec politic, in timp ce Severin spune ca doar a simtit nevoia unor clarificari', iar presedintele e persoana cea mai prezenta, pe departe, in jurnalele institutiei.

Reactia PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: Presedintele Iohannis mai uita sau ignora si faptul ca PSD si-a exprimat public sprijinul fata de referendum

Partidul Social Demorat a reactionatin ceea ce priveste refuzul presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca refuza propunerile de remaniere facute de Viorica Dancila: Eugen Nic.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: Zero autostrazi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizari, nimic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: E mai important sa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat romanilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Prima reactie a PSD, dupa atacurile lui Klaus Iohannis: Noua securitate i-a facut un nou punctaj. Ministrii au fost refuzati ilegal

Codrin Stefanescu reactioneaza dur dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca a transmis PSD-ului in scris motivele pentru care a respins cele trei propuneri de ministri, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Liviu.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Politicile actuale sunt pe contrasensul responsabilitatii economice

Eugen Radulescu, BNR: Firme-gigant fintech vor intra pe piata serviciilor bancare cu produse care vor genera cutremure Tara noastra merge, in prezent, intr-o directie gresita din punct de vedere economic, iar politicile actuale se gasesc pe contrasensul responsabilitatii economice, potrivit presedintelui tarii, Klaus Iohannis, care sustine ca, de aceea, este deosebit de important ca sectorul financiar sa faca dovada preocuparii pentru sustenabilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )