Libnet.ro
UNICEF

08:30

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, precizari despre noile restrictii impuse de autoritati. PRINCIPALELE DECLARATII ale premierului (VIDEO INTEGRAL)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban, precizari despre noile restrictii impuse de autoritati. PRINCIPALELE DECLARATII ale premierului (VIDEO INTEGRAL)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti seara, o conferinta de presa, la Palatul Victoria, in care a detaliat masurile care vor intra in vigoare in Romania incepand de miercuri. Este vorba de noi. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: impreuna cu STS, punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea miscarilor persoanelor aflate in izolare sau carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o precizari cu privire la modalitatea in care romanii plasati in izolare sau carantina vor fi monitorizati electronic. intr-o conferinta de presa sustinuta marti seara.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca angajatii Armatei vor fi implicati, in perioada urmatoare, in misiuni de paza, de patrulare si la punctele de trecere a frontierei. Totul, ca parte a masurilor.

Ludovic Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa in afara locuintei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut precizari cu privire la noile restrictii impuse in cadrul starii de urgenta, instituitaca urmare a crizei generate de raspandirea COVID-19 pe teritoriul.

Ludovic Orban: Pensionarii vor putea iesi din case intr-un interval orar care urmeaza sa fie anuntat

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca nu se instituie o interdictie totala de iesire din casa pentru persoanele peste 65 de ani, urmand a se stabili un interval orar in care pensionarii vor putea merge la magazine, farmacii sau sa se plimbe.

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

Romania, in stare de urgenta din cauza coronavirusului: De cand intra in vigoare noile restrictii Primele noi masuri, de duminica seara, de la ora 22.00

Noile restrictii impuse de autoritati in Romania, aflata din 14 martie in stare de urgenta din cauza coronavirusului, intra in vigoare etapizat, incepand de duminica seara de la ora 22. Astfel, de la aceasta ora mall-urile raman inchise si se suspenda activitatea in cabinetele de stomatologie. Restrictiile de circulatie in afara locuintei vor intra in vigoare de luni, 23 martie, ora 22. Cum arata declaratia pe proprie raspundere si adeverinta de la angajator.

Premierul Orban oficializeaza noile restrictii ce vor fi impuse prin Ordonanta Militara nr.3!

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca ministrul Afacerilor Interne va prezenta in cursul.

Ludovic Orban: impreuna cu STS punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu si in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se lucreaza, impreuna cu STS, la o aplicatie care sa permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu sau in carantina din cauza coronavirusului, pentru a se stabili daca respecta masurile impuse sau nu. Acuma, hai sa fim cinstiti, foarte multi dintre cei care s-au intors trebuie sa fie verificati daca respecta izolarea, a spus Orban.

Klaus Iohannis, contrazis de Ludovic Orban pe tema Ordonantei militare numarul 3

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se vor impune noi restrictii pentru a reduce riscul de contaminare a romanilor. Iar persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispozitie un interval orar in care sa-si poate face cumparaturile.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )