Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marcel Vela: Cei care incalca izolarea, vor suporta costurile carantinei. Restrictiile pentru persoanele de peste 65 de ani, relaxate. Preturile la utilitati si carburanti, plafonate (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela: Cei care incalca izolarea, vor suporta costurile carantinei. Restrictiile pentru persoanele de peste 65 de ani, relaxate. Preturile la utilitati si carburanti, plafonate (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a prezentat duminica seara principalele prevederi din Ordonanta Militara nr. 4, care inaspreste regimul de restrictii din Romania. continuă pe B1

Vela: Cei care incalca izolarea vor intra in carantina si isi vor plati singuri cheltuielile

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat duminica seara ca persoanele care incalca regulile de izolare intra automat in carantina si vor fi obligati sa suporte singuri cheltuielile. De asemenea, celor care incalca regulile carantinei li se va mari perioada de carantinare.

Marcel Vela: Cei care incalca izolarea intra direct in carantina si platesc cheltuielile

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, duminica seara, faptul ca romanii care nu vor respecta conditiile izolarii la domiciliu vor intra direct in carantina si vor suporta cheltuielile.

Ordonanta militara 4 creste amenzile pentru cei care incalca restrictiile Amenda minima pentru persoanele fizice - 2.000 de lei Pentru persoanele juridice - 10.000 de lei

Amenzile minime pentru incalcarea ordonantelor militare vor creste pentru persoanele fizice de la 100 de lei la 2. 000 de lei, in timp ce amenzile minime pentru persoanele juridice cresc la 10. 000 de lei, porivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta a Guvernului initiat de Ministerul Afacerilor Interne.

Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti au fost inchise. Amenzi cuprinse intre 100 si 5.000 de lei pentru cei care incalca regulile

Frecventarea parcurilor din Bucuresti este interzisa incepand de sambata, pe toata durata starii de urgenta, ca masura de raspandire a pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata viceprimarul.

Pro Romania, PSD si ALDE ii cer lui Marcel Vela sa comunice date despre gestionarea cazurile romanilor veniti din Italia si Spania VIDEO

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cel al PSD Marcel Ciolacu si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu cer public ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa comunice numarul cetatenilor romani care s-au intors in tara din Italia si Spania, cati dintre acestia au fost trimisi in carantina sau izolare la domiciliu si cum sunt protejati de transmiterea virusului angajatii MAI care gestioneaza cazurile acestor cetateni.

Noi restrictii pentru romani. Marcel Vela: Sunt masuri dure. E dureros momentul prin care trecem!

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat masuri mai permisive pentru romanii peste 65 de ani.

Atac al lui Ponta dupa ce Marcel Vela a decis sa lupte cu coronavirusul punand imnul in megafoanele masinilor de politie

Victor Ponta il ataca pe Marcel Vela printr-un mesaj de Facebook in care se intreaba ironic daca difuzarea imnului in magnetofoanele masinilor de politie este solutia ministrului de interne pentru pandemie.

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania. Masura fara precedent

Centrala nuclearoelectrica sau atomoelectrica de la Cernavoda, unica de acest fel in Romania, a luat masuri fara precedent. Ce se intampla la Centrala Cernavoda cu cei care au grija de curentul electric din Romania S. Nuclearelectrica S. a anuntat implementarea unor masuri de izolare la locul de munca a personalului esential de operare si de .

Sedinta extraordinara la MAI, duminica seara. La ora 21, Marcel Vela ar putea anunta o noua ordonanta militara, cu un regim si mai aspru de restrictii

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta s-a reunit intr-o sedinta extraordinara, duminica, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, in conditiile in care Romania a confirmat, potrivit.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )