Libnet.ro
UNICEF

07:15

NOU SET DE MASURI, IN STARE DE URGENTA Transportatorii, cadrele medicale si IMM-urile, teme de dezbatere pentru Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NOU SET DE MASURI, IN STARE DE URGENTA Transportatorii, cadrele medicale si IMM-urile, teme de dezbatere pentru Guvern

Acordarea unor suplimente pentru cadrele medicale aflate in spitalele unde sunt tratati pacientii de Covid 19, clarificarea situatiei transportatorilor de marfa si a celor de persoane, introducerea de noi restrictii privind intratrea in tara a cetatenilor care vin din noile state care au intrat in zona rosie privind actuala pandemie, normele de aplicare a creditarii IMM-urilor pe perioada crizei si normele de aplicare a ordonantei de urgenta privind amanarea platii ratelor bancare au fost temele care s-au aflat pe ordinea de zi a sedintei de guvern, de ieri, ce era in plina desfasurare la inchiderea editiei. continuă pe Ziarul Bursa

Masuri in stare de urgenta la Alba Iulia: se suspenda taxarea parcarilor, curatenie si dezinfectie in scarile de bloc

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta din Alba Iulia a luat marti, 31 martie, mai multe masuri in scopul aplicarii prevederilor ultimelor doua ordonante militare.

Teste rapide pentru a detecta infectia cu coronavirus pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean Buzau Testarea se face doar pentru cei care isi dau acordul

Cadrele medicale din Spitalul Judetean Buzau sunt testate, in aceste zile, cu teste rapide, pe care insa Directia de Sanatate Publica nu le recomanda, nefiind concludente suta la suta. Pana acum, aproape 260 de angajati din cel mai mare spital din Buzau au fost testati, dupa ce si-au dat acordul in acest sens, rezultatele fiind negative pentru toti.

Primar de langa Tandarei: Sunt multe persoane care mint cadrele medicale, se comporta violent cu ele

Primarul orasului Harsova cere sprijinul Politiei si al Armatei pentru ca nu ii poate tine in case pe cei care se afla in autoizolare. Sunt multi care mint cadrele medicale, se comporta violent cu ele si circula nestingheriti prin oras, spune acesta. , potrivit Mediafax. VIDEO Prefectul de Ialomita cere punerea orasului Tandarei in carantina totala Militarii au fost trimisi sa-i pazeasca pe cei aflati in izolare sau carantina .

Coronavirus: Cadrele medicale din Ungaria vor primi un bonus de aproape 1.400 de euro in acest an

Cadrele medicale din Ungaria vor primi cate un bonus de 500. 000 de forinti 1. 380 euro) in acest an, a anuntat vineri premierul ungar Viktor Orban, in interventia sa saptamanala la postul Radio Kossuth, scrie Agerpres, citand MTI.

VIDEO Mesajul unei romance, asistenta in Spania, pentru cadrele medicale din Romania: Cand toata lumea a luat atata mita, noi sa nu-i ajutam pe bolnavi?!

O asistenta care lucreaza in Spania a postat un mesaj video pe o retea de socializare, facand un apel la cadrele medicale din Romania care, invocand lipsa materialelor sanitare, si-au prezentat demisia.

VIDEO Cadrele medicale din Buzau, aplaudate de echipajele MAI si MApN care asigura ordinea in perioada pandemiei

Au fost momente emotionante, vineri, in fata Spitalului Judetean de Urgenta Buzau. Cateva zeci de politisti, jandarmi, militari au armatei romane si pompieri cu masinile din dotare au oprit in fata celei mai mari unitati spitalicesti din Buzau.

Baiat de sase ani, mesaj emotionant pentru cadrele medicale, in plina pandemie de coronavirus

Un copil de sase ani a transmis un mesaj emotionant cadrelor medicale care se lupta in aceasta perioada pentru a salva viata pacientilor cu coronavirus.

VIDEO Sute de kilograme de mancare, gatite zilnic de chef Adi Hadean pentru batranii izolati si cadrele medicale. Cum puteti ajuta

Chef Adrian Hadean gateste zilnic sute de kilograme de mancare pentru cadre medicale si batrani izolati, pentru care caserola venita din partea cantinei umanitare este singura mancare calda a zilei.

DUPA CONFIRMAREA CU COVID-19 A UNEI PACIENTE Toate cadrele medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare

Toate cele 72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )