Libnet.ro
UNICEF

09:45

Eugen Teodorovici, despre restructurarea Guvernului: Sustin principiul unui guvern cu mai multe ministere

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, despre restructurarea Guvernului: Sustin principiul unui guvern cu mai multe ministere

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a declarat ca sustine principiul unui Guvern mai suplu, cu ministere mai putine ca numar, dar o decizie in acest sens va fi luata in CExN al. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici, despre restructurarea Guvernului: Sustin principiul unui guvern mai suplu, cu ministere mai putine

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a declarat ca sustine principiul unui Guvern mai suplu, cu ministere mai putine ca numar, dar o decizie in acest sens va fi luata in CExN al.

Fifor despre restructurarea Guvernului: Daca nu trece, venim cu alta varianta pana convingem Parlamentul

In cazul in care restructurarea guvernului nu va trece de votul Parlamentului, social-democratii vor veni cu o alta varianta pana vor reusi sa obtina aprobarea forului legislativ, a precizat secretarul general Mihai Fifor.

CEx al PSD a decis restructurarea Guvernului

ACTUALIZARE - Dancila: Am vorbit despre situatia Guvernului; am hotarat ca saptamana viitoare sa mergem in Parlament -------- Comitetul Executiv al PSD a decis, luni seara, restructurarea Guvernului. Senatorul PSD Paul Stanescu spune ca daca restructurarea Guvernului nu va trece de votul Parlamentului, atunci Executivul ramane in actuala formula, iar social-democratii se vor astepta la o motiune de cenzura.

TEODOROVICI, DESPRE SUSTINEREA LUI MELESCANU PENTRU SEFIA SENATULUI: Odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a afirmat, referitor la sustinerea de catre formatiune a lui Teodor Melescanu pentru sefia Senatului, ca asa s-a decis. ) sunt discutii in interiorul partidului, anumite puncte de vedere, poate divergente, dar odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place, a spus Teodorovici.

Teodorovici, despre candidatura lui Teodor Melescanu la sefia Senatului

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a explicat sustinerea de catre social-democrati a senatorului ALDE Teodor Melescanu la sefia Senatului prin faptul ca acesta, in ultima perioada,.

Teodorovici, despre sustinerea lui Melescanu la sefia Senatului: A devenit mai de stanga

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, a declarat, marti, inainte de votul privind succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, cu privire la sustinerea PSD a lui Teodor Melescanu pentru aceasta functie ca ne place, nu ne place, asa s-a decis si ca fostul ministru de Externe a devenit mai de stanga.

MARCEL CIOLACU: Pentru restructurarea Guvernului este nevoie de voturile a jumatate plus unu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a afirmat marti ca, din documentele studiate, rezulta ca pentru restructurarea Guvernului ar fi nevoie de votul a jumatate plus unu din numarul parlamentarilor prezenti.

Fifor: Daca restructurarea Guvernului nu trece de Parlament, venim cu alta varianta

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune ca, daca restructurarea Guvernului nu trece de Parlame.

CEx al PSD a decis restructurarea Guvernului

Comitetul Executiv al PSD a decis, luni seara, restructurarea Guvernului. Senatorul PSD Paul Stanesc.

VIORICA DANCILA: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Social-democratii iau in calcul restructurarea Guvernului in Parlament, a afirmat, luni, premierul Viorica Dancila, care l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca, prin refuzul de a numi ministrii interimari, ignora intr-un dispret total reguli, legi si decizii ale Curtii Constitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )