Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Transporturilor anunta concedieri la Tarom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Transporturilor anunta concedieri la Tarom

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom vor fi restructurate in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Adminis-trare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numarul posturilor de conducere, a anuntat, ieri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, precizand: La Tarom, Consiliul de Administratie a aprobat restructurarea si modificarea organigramei pentru mai multe directii, cu precadere de la directia comerciala, directia de achizitii si directia economica. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Transporturilor anunta concedieri la Tarom: 300 de oameni vor pleca

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom vor fi restructurate in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va.

Concedieri masive la Tarom si CNAIR. Ministrul Transporturilor a luat decizii drastice

Ministrul Transpoturilor aduce vesti socante pentru angajatii Tarom si CNAIR! Taie in carne vie si anunta restructurari masive. Cate posturi sunt in pericol si ce a declarat in urma cu cateva momente Razvan Cuc? Care sunt cauzele si de ce s-a gasit o solutie atat de transanta in situatia aferenta? Ministrul Transporturilor anunta restructurari masive .

Cand e gata metroul din Drumul Taberei. Anuntul facut de ministrul Transporturilor

Metroul din Drumul Taberei va intra in trafic la finele acestui an, in decembrie 2019. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a explicat ca au fost mai multe puncte fierbinti, dar acestea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )