Libnet.ro
UNICEF

20:32

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila ar trebui sa inceapa campania cu citirea Constitutiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Viorica Dancila ar trebui sa inceapa campania cu citirea Constitutiei

Deputatul PNL Raluca Turcan afirma ca, daca premierul Viorica Dancila vrea sa faca lucruri bune pentru romani, ar trebui sa trimita Parlamentului proiectele care nu au putut fi adoptate in Guvern, sa anunte ca lunea viitoare merge in Parlament pentru restructurarea Guvernului si sa anunte ca PSD voteaza propunerile PNL de abrogare a recursului compensatoriu si interzicere a liberarii conditionate pentru infractiunile grave. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: Dancila ar trebui sa inceapa campania cu citirea Constitutiei

Liderul deputatilor PNL Raluca Turcan a declaratca Viorica Dancila ar trebui sa isi inceapa campania cu citirea Constitutiei si ca restructurarea Guvernului ar trebui sa fie decizia logica in cazul in care premierul chiar vrea sa faca lucruri bune pentru romani.

RALUCA TURCAN: Solicit prim-ministrului sa renunte la nominalizarea Rovanei Plumb

Deputatul PNL, Raluca Turcan, solicita prim-ministrului, Viorica Dancila, sa renunte la nominalizarea Rovanei Plumb pentru functia de comisar european si sa desemneze o persoana competenta si integra, ea considerand ca Dancila demonstreaza ca nu poate gandi mai departe de gardul propriului sediu de partid si ca o intereseaza mai mult promovarea clientelei PSD decat interesul tarii.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

VIORICA DANCILA: Plangerea penala impotriva presedintelui este in lucru

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca plangerea penala pe care vrea sa o depuna impotriva presedintelui Klaus Iohannis este in lucru, informeaza News. ro.

VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor.

Premierul Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Premierul Viorica Dancila va face in aceasta seara, la ora 20. 30, o declaratie de presa. Viorica Dancila va fi in direct la Antena 3. Puteti urmari Antena 3 si LIVE pe ANTENA3.

VIORICA DANCILA: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan

Premierul Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a decedat, iar altul a fost grav ranit, informeaza News. ro.

VIORICA DANCILA: Blocarea Executivului nu ajuta guvernarea si stabilitatea tarii

Premierul Viorica Dancila afirma, ingtr-o postare pe Facebook, ca asteapta raspunsul presedintelui privind propunerile de ministri interimari pentru Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul, spunand ca inca mai spera ca acesta sa dezvolte capacitatea de a intelege ca blocarea Executivului nu ajuta guvernarea si stabilitatea tarii si sa isi dea seama ca vendetele cu care ne-a obisnuit fac rau, in primul rand oamenilor, si nu adversarilor dumnealui politici.

Viorica Dancila, cuprinsa de disperare. Risca sa dispara de pe scena politica!

PSD trece prin momente grele dupa ce ALDE s-a retras de la guvernare. Viorica Dancila si-a dat seama ca formatiunea politica pe care o conduce ar putea disparea de pe scena politica in cazul in care va pierde guvernarea si va pierde si alegerile prezidentiale. premierul Romaniei le-a cerut deputatilor sa gaseasca parlamentari din alte .

Viorica Dancila: Presedintele face un abuz de putere si continua blocarea activitatii Guvernului. Nu a venit cu nicio solutie de deblocare a crizei, ci doar cu declaratii care sa o alimenteze

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca respinge propunerile de ministri interimari inaintate de sefa Guvernului. intr-o postare pe pagina sa de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3306 seconds )