Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi. Codrin Stefanescu: Vom avea o discutie serioasa, barbateasca, aplicata

Antena3 Antena3,
Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi. Codrin Stefanescu: Vom avea o discutie serioasa, barbateasca, aplicata

Liderii PSD se reunesc, luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), urmand sa discute despre propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Consiliul. continuă pe Antena3

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi, pe agenda aflandu-se propunerile pentru ASF si CNA, dar si chestiuni interne

Liderii PSD se reunesc, luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), urmand sa discute despre propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Consiliul National al Audiovizualului CNA), dar si chestiuni interne. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat ca va avea loc o discutie serioasa, barbateasca, aplicata.

Sedinta CEx PSD. Liviu Dragnea: Va fi neplacuta, dar necesara

Liderii PSD se reunesc, luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), urmand sa discute despre propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Consiliul.

Corina Cretu da in judecata PSD si pe Codrin Stefanescu: Sa imi demonstreze cum tradez interesele nationale. Ce dezvaluiri face comisarul european

Comisarul european Corina Cretu s-a declarat dezamagita de atacurile la adresa sa din interiorul PSD, partid caruia i-a dedicat 30 de ani din viata si adauga ca va merge pana la capat cu un proces in care partidul sau Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct, sa demonstreze cum tradeaza ea interesele nationale. Mai mult, Cretu a afirmat ca sunt organizatii din media care primesc bani de la ministere pentru a ataca la directivele PSD.

Codrin Stefanescu: Unii colegi nu mai reprezinta pozitia PSD. in CExN vom cere clarificari

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca la sedinta de luni a CExN vor fi discutii despre liderii care nu mai reprezinta pozitia unitara a PSD dupa ce au trimis scrisori de.

Corina Cretu da in judecata PSD: Codrin Stefanescu sa imi demonstreze cum tradez interesele nationale. Ce dezvaluiri face comisarul european

Corina Cretu se declara dezamagita de atacurile la adresa sa venite din interiorul PSD, partid caruia i-a dedicat 30 de ani din viata, si spune ca va merge pana la capat cu un proces in care partidul sau Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct, sa demonstreze cum tradeaza ea interesele nationale. Mai mult, comisarul european afirma ca sunt organizatii din media care primesc bani de la ministere pentru a ataca la directivele PSD.

Codrin Stefanescu o ataca pe Corina Cretu: Nu mai este pro-PSD si nu mai reprezinta interesul Romaniei

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat joi seara un atac la adresa comisarului european Corina Cretu, spunand despre aceasta ca in momentul de fata, nu mai reprezinta interesele Romaniei si nu mai are o pozitie pro-PSD. Stefanescu a mai precizat ca oficialul european este acum controlat de grupuri de interese de la Bruxelles.

Comitetul Executiv al PSD, reunire complicata astazi

Liderii PSD se reunesc astazi la ora 12:00 la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), urmand sa discute despre propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Consiliul National al Audiovizualului CNA), dar si chestiuni interne.

Adrian Tutuianu, despre inregistrarile pentru care a fost exclus din PSD: Au fost facute sub coordonarea lui Codrin Stefanescu

Adrian Tutuianu reactioneaza dupa ce a fost exclus din PSD. Dupa sedinta Comitetului Executiv de luni, seful organizatiei Dambovita a social-democratilor a precizat ca excluderea sa si a lui Marian.

Comitetul Executiv National al PSD, convocat luni la Parlament - surse

CEx al PSD se va desfasura, luni, de la ora 12. 00, la Palatul Parlamentului, sedinta in care social-democratii vor aborda teme politice precum si propunerile pentru ASF si CNA, posibil si situatiile vicepresedintilor Adrian Tutuianu si Gabriela Firea, au declarat surse politice pentru Mediafax.

UPDATE Comitetul Executiv National al PSD, convocat luni la Parlament

CEx al PSD se va desfasura, luni, de la ora 12. 00, la Palatul Parlamentului, sedinta in care social-democratii vor aborda teme politice precum si propunerile pentru ASF si CNA, posibil si situatiile vicepresedintilor Adrian Tutuianu si Gabriela Firea, au declarat surse politice pentru Mediafax. UPDATE: Vicepresedintele PSD Florin Iordache a confirmat sambata, pentru Agerpres, ca sedinta CEx a fost convocata pentru luni, la 12.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )